STRAVIČNA SUDBINA POŠTARKE: Olga se zaglavila u liftu, njene vapaje niko nije čuo, a onda je usledio pakao
Nestala žena u Uzbekistanu, Foto: Printscreen/Youtube/ClickHeart TV 4

jezivo

STRAVIČNA SUDBINA POŠTARKE: Olga se zaglavila u liftu, njene vapaje niko nije čuo, a onda je usledio pakao

Mlada poštarka pronađena je mrtva u liftu nakon što je tri dana bila zaglavljena

Objavljeno:

Olga Leontjeva (32) dostavljala je poštu u uzbekistanskoj prestonici Taškentu 24. jula kad je ušla u pokvareni lift u jednoj zgradi. Nadzorna kamera je zabeležila kako ulazi u lift u prizemlju devetospratnog stambenog bloka i to je poslednji put da je viđena živa.

Nestanak majke jednog deteta potom su dva dana kasnije prijavili zabrinuti rođaci, a njeno telo je pronađeno sutradan u liftu za koji se smatra da je prestao da radi zbog nestanka struje. Izvor iz istrage tvrdi da niko nije čuo njene povike u pomoć i da se alarm lifta nije oglasio.

Lift je prema navodima lokalnih medija imao redovne tehničke probleme i nije bio propisno registrovan. Kancelarija glavnog tužioca u Taškentu takođe je saopštila da su kvarovi bili uobičajeni. Tužilaštvo je dodalo da je istraga u toku i da je pokrenut krivični postupak.

Ranija provera lifta kineske proizvodnje pokazala je da je ispravan, navode lokalni mediji, ali da nije registrovan u skladu sa vladinim propisima.

Snabdevač je negirao da je došlo do nestanka struje.

- Nije bilo nestanka struje tih dana. To potvrđuje evidencija o vanrednim isključenjima. Uzrok incidenta je kvar lifta. To su potvrdili i stanovnici - rekao je portparol elektrodistribucije Uzbekistana.

Leontjeva se udala 2018, ali se kasnije razvela. Iza sebe je ostavila svoju šestogodišnju ćerku o kojoj sada brinu rođaci.

Bonus video:

00:09

MESTO UŽASA NA ČUKARCI: Mrtva žena sa ranom od noža pronađena u tuđem stanu u prizemlju zgrade, telo bilo na krevetu (KURIR TV) 2

(Espreso/Kurir.rs/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.