SNIMCI APOKALIPSE U ITALIJI: Bujica nosi sve pred sobom, napravljena OGROMNA ŠTETA (VIDEO)
Nevreme u Italiji, Foto: Printscreen/Twitter/@LFVSuedtirol

vremenska nepogoda

SNIMCI APOKALIPSE U ITALIJI: Bujica nosi sve pred sobom, napravljena OGROMNA ŠTETA (VIDEO)

Kako prenose tamošnji mediji, potoci, od kojih je najveći Furkelbah, u opštini Olang blizu granice sa Austrijom, pretvorili su se u bujice koji su nosili drvene mostove i automobile sa ulica, dok je voda doprla i do lokalnih kuća

Objavljeno:

Dramatični snimci iz Italije, koji su danas podeljeni na društvenim mrežama, pokazuju kako je izgledala bujica koja je odnela sve pred sobom, uključujući i drvene mostove u nevremenu koje je noćas pogodilo Južni Tirol, na severu te države.

Do nabujale planinske bujice došlo je u nevremenu koje je pogodilo nekoliko oblasti, a najviše oblast Trentina-Alto Adiđea, u dolini Pusterije.

Kako prenose tamošnji mediji, potoci, od kojih je najveći Furkelbah, u opštini Olang blizu granice sa Austrijom, pretvorili su se u bujice koji su nosili drvene mostove i automobile sa ulica, dok je voda doprla i do lokalnih kuća.

Kako je ranije pisao "Blic", snažne oluje sa grmljavinom napravile su veliku štetu, ali nije bilo povređenih, prenela je agencija "Ansa".

Putevi su blokirani blatom i ostacima koje je ostavila bujica iza sebe.

Drugo izlivanje za godinu dana

Ispod stravičnih snimaka koji su danas podeljeni na društvenim mrežama, javili su se stanovnici ovog mesta i podelili snimke od planinske bujice koja je i pre samo godinu dana usledila nakon obilnih kiša i nevremena i ostavila slične posledice.

Snimci pokazuju da se bujica reke Adiđe spustila sa obližnjih planina i odnela sve pred sobom.

Bonus video:

02:44

DECA UGROŽENA ZBOG PROMENE VREMENA! Pedijatar otkrio: Zbog superćelijskih oluja SVIRAJU PLUĆA I POČINJU DA KAŠLJU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.