UPAO U KAVEZ SA LAVOVIMA I NEMO STAJAO: A onda je LAV ZAMAHNUO, samo ga je JEDNA stvar spasila AGONIJE (VIDEO)
Lav, Foto: PrintScreen/ TikTok/ wild.animals.reca

jezivo

UPAO U KAVEZ SA LAVOVIMA I NEMO STAJAO: A onda je LAV ZAMAHNUO, samo ga je JEDNA stvar spasila AGONIJE (VIDEO)

Mužjaci lavova imaju snažan osećaj za teritoriju, te apsolutno ne tolerišu prisustvo nepoželjnih

Objavljeno:

Jedan muškarac slučajno je upao u vrstu kaveza za lavove i doživeo bliski susret s mužjakom ove opasne životinje, ali i čudom preživeo, a u tome mu je pomogla samo jedna stvar.

Trudio se da deluje smireno dok je ispred sebe gledao lavovsku grdosiju. Lav je odjednom zamahnuo prednjom nogom krenuvši ka čoveku, koji je instiktivno zakoračio unazad, a na sreću, lav je samo uspeo da mu otme kaput, te je čovek na sreću ostao nepovređen.

Ovo je dodatno razbesnelo životinju, koja je razjareno krenula na čoveka, što ga je ekstremno uplašilo, ali je uspeo da oda utisak da nije tako. Povlačenje nije bilo opcija usred suočavanja s mužjakom lava. Zurenje u lava bio je jedini način da preživi.

Mužjaci lavova imaju snažan osećaj za teritoriju, te apsolutno ne tolerišu prisustvo nepoželjnih. Zato je ovaj lav morao da pokaže svoju dominaciju, te se neprestano približavao i provocirao čoveka, tudeći se da ga otera sa svoje teritorije, dok se preplašeni čovek sve vreme izmicao i režao na životinju i čvrsto se držao za povređenu butinu jer se u toj borbi povredio i nije odustajao.

Bonus video:

01:25

Lav je napao trenera u cirkusu u Rusiji.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.