DŽO BAJDEN KONAČNO PRIZNAO! Drama je trajala PREDUGO, oglasio se ZVANIČNO! "To je porodična stvar", ZAGRMEO je
Džo Bajden, Foto: Printscreen/Youtube/@greg_price11

vau!

DŽO BAJDEN KONAČNO PRIZNAO! Drama je trajala PREDUGO, oglasio se ZVANIČNO! "To je porodična stvar", ZAGRMEO je

Očinstvo Hantera Bajdena je utvrđeno DNK testiranjem nakon što ga je Robertsova tužila

Objavljeno:

Američki predsednik Džo Bajden prvi put je javno priznao i svoje sedmo unuče, četvorogodišnju devojčicu Nejvi, kćerku njegovog sina Hantera i žene iz Arkazasa, Landen Roberts.

- Naš sin Hanter i Landen rade zajedno na negovanju odnosa koji je u najboljem interesu njihove kćerke Nejvi, čuvajući njenu privatnost što je više moguće u budućnosti - naveo je Bajden u saopštenju.

To je bilo njegovo prvo priznanje da to dete uopšte postoji. Bajdenovu izjavu prvi je preneo magazin "Piple", prenosi AP.

- Ovo nije političko pitanje, to je porodična stvar - rekao je Bajden i dodao: "Džil (prva dama) i ja želimo samo ono što je najbolje za sve naše unuke, uključujući Nejvi".

Očinstvo Hantera Bajdena je utvrđeno DNK testiranjem nakon što ga je Robertsova tužila, tražeći novac za izdržavanje deteta.

Hanter i Robertsova su se upoznali u striptiz klubu u Vašingtonu, pisao je ranije "Njujork tajms".

Ona je u maju 2019. podnela tužbu, tražeći DNK test da bi se potvrdilo Hanterovo očinstvo, ubrzo nakon što je on uklonio Robertsovu i dete iz svog zdravstvenog osiguranja.

Dve strane su nedavno rešile sva nerešena pitanja u vezi sa tim.

Predsednikov sin je poznanstvo sa Robertsovom opisao u svojim memoarima iz 2021. godine, rekavši da se to dogodilo dok je bio duboko zavisan od alkohola i droga, uključujući krek kokain.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

- Nisam se sećao našeg susreta. Toliko sam malo imao veze sa bilo kim. Bio sam u neredu, ali nered za koji sam preuzeo odgovornost - napisao je Hanter Bajden.

Predsednik Bajden, koji je privrženost porodici učinio centralnim delom svog javnog imidža, suočavao se sa kritikama političkih rivala i stručnjaka zbog toga što nije priznao unuku.

Hanter Bajden ima još četvoro dece, uključujući sina Boa, rođenog 2020. sa suprugom Melisom Koen. Ime je dobio po predsednikovom pokojnom sinu koji je preminuo od raka 2015. godine, ostavivši za sobom dvoje dece.

Bajdenovi unuci su imali značajnu ulogu tokom njegovog predsedničkog mandata, često prateći predsednika ili prvu damu na putovanjima i redovno posećujući Belu kuću.

Bajden je takođe pripisao zasluge svojim unucima što su ga ubedili da u trci za Belu kuću 2020. godine izazove tadašnjeg predsednika Donalda Trampa.

Nejasno je da li će Bajdenovi posetiti svoju unuku Nejvi i njenu majku Landen, koje sada žive u Arkanzasu.

Bonus video:

01:02

KRITIKE BRITANIJE: Ukrajina bi trebalo da bude zahvalnija na pomoći! Stručnjaci analiziraju: Bajden izjavio preduslov Zelenskom?

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.