MEDVED IM UPAO U DVORIŠTE USRED DANA: Uradio je nešto NEVEROVATNO, šta bi bilo da su TU bila DECA?! (VIDEO)
Medved, Foto: Printscreen/Tiktok/pubity

"On je poput malog deteta"

MEDVED IM UPAO U DVORIŠTE USRED DANA: Uradio je nešto NEVEROVATNO, šta bi bilo da su TU bila DECA?! (VIDEO)

Viralni snimak divlje životinje izazvao je veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Poslednjih godina sve više smo svedoci toga da se divlje životinje približavaju čovekovoj sredini, te da šuma i priroda generalno više nisu njihova jedina staništa. Takve situacije imamo i u glavnom gradu Srbije gde neretko možemo videti snimke divljih svinja kako šetaju ulicama Novog Beograda, neretko i divlji konji koji kaskaju Konjarnikom i druge neuobičajene situacije.

Svi se dobro sećamo kako se cela Srbija digla na noge u potrazi za crnim panterom koji je nedeljama skrivao po Vojvodini. Ovakvi prizori kod većine ljudi izazivaju stah i nemir. Međutim, ima i divljih životinja koje se približavaju čovekovom prostoru iz potpuno bezazlenih razloga.

@pubity She runs up to that swing like it’s the love of her life ? (@Alena wild animals in CA yard via @ViralHog ♬ Follow for more - Pubity

Naime, internetom kruži snimak medveda koji se velikom brzinom zatrčava ka dvorIštu jedne kuće. Vlasnica je u neverici snimila naizgled zastrašujuću scenu. Međutim, par minuta kasnije zacenila se od smeha. Velika divljač je zapravo samo želela da se poigra na ljuljaški koja se nalazila u dvorištu.

On je prvobitni nekoliko minuta pokušavao da se popne na veliku ljuljašku, a kada mu je to najzad uspelo, videlo se zadovoljstvo na njegovom licu. Ovaj viralni snimak mede na Tiktoku broji više od 20.000 komentara gledalaca koji su oduševljeni kadrovima koje su videli.

- On je poput malog deteta.

- Deluje poput nestašnog mališana.

- Iako je presladak, nisam sigurno da bih želelada ga vidim u svom dvorištu.

- Pa ovo je zaista preslatko.

- Koliko je samo srećan što je uspeo da se ljulja na ljuljašci - samo su neki od komentara na Tiktoku.

Bonus video:

00:09

Medved prošetao selom kod Prijepolja

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.