TRAMPU OPTUŽNICA NE SMETA, ZA NJEGA NEMA ODUSTAJANJA: Poslao JASNU poruku, Bajdenu NEĆE BITI LAKO kada čuje OVO
Tramp i Bajden, Foto: Profimedia

AMERIKA I PROBLEMI

TRAMPU OPTUŽNICA NE SMETA, ZA NJEGA NEMA ODUSTAJANJA: Poslao JASNU poruku, Bajdenu NEĆE BITI LAKO kada čuje OVO

Ukupan broj tačaka optužnice protiv Tampa povećan je za tri i sada iznosi 40

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da neće okončati učešće u predsedničkoj kampanji 2024. godine, čak i ako bude osuđen po raznim optužbama protiv njega.

Kako navodi Rojters, Tramp je ovo rekao u emisiji novinara Džona Frederiksa, dan nakon što su federalni tužioci proširili postupak protiv njega, podnoseći nove optužbe protiv njega i jednog od njegovih zaposlenih u postupku za neovlašćeno zadržavanje poverljivih dokumenata nakon što je Tramp napustio predsedničku funkciju.

U proširenoj optužnici navodi se da su Tramp i njegov zaposleni Karlos de Oliveira nastojali da onemoguće istražitelje da pregledaju snimke bezbednosnih kamera iz Mar-a-Laga, odmarališta bivšeg američkog predsednika.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: Profimedia

Ukupan broj tačaka optužnice povećan je za tri i sada iznosi 40, pošto se Tramp još jednom dodatnom tereti za nezakonito zadržavanje poverljivih informacija koje se odnose na nacionalnu odbranu.

Predstavnici tima za Trampovu predsedničku kampanju rekli su da optužbe protiv Trampa predstavljaju kontinuirani očajnički pokušaj američkog predsednika Džozefa Bajdena i Ministarstva pravde da, kako su naveli, maltretiraju Trampa i osobe iz njegovog okruženja.

Informacija o proširenju optužnice objavljena je nekoliko sati pošto je bivši američki predsednik obelodanio da su se njegovi pravni zastupnici sastali sa zvaničnicima Ministarstva pravde koji istražuju navode o Trampovim pokušajima da poništi svoj poraz na predsedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Bonus video:

09:52

TRAMP TVRDI DA JE POKRADEN NA IZBORIMA! Optužio OVU kompaniju da je programirala mašine za krađu glasova SLEDI OŠTRA KAZNA

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.