ŽENA NAJBOGATIJEG INDIJCA PLIVA U BOGATSTVU: Žive u NEBODERU, imaju SLUGE, a ona ipak decu uči JEDNO (FOTO)
Nita Ambani, Foto: PrintScreen/ Instagram/ officenitaambani

bogatstvo

ŽENA NAJBOGATIJEG INDIJCA PLIVA U BOGATSTVU: Žive u NEBODERU, imaju SLUGE, a ona ipak decu uči JEDNO (FOTO)

Njen muž je vlasnik najuspešnije kompanije u Indiji - "Reliance Industries", a njegova imovina procenjena je na 83 milijarde evra

Objavljeno:

Nita Ambani (59) je žena najbogatijeg Indijca na svetu - Mukeša Ambanija. Ovaj bračni par već decenijama privlači pažnju javnosti, a razlog tome je njihov raskalašni životni stil. Iako na prvi pogled Nita izgleda skromno, jer su uvek pojavljuje u sariju, činjenica je da, ako se malo bolje zagledate, videćete da i te kako sve pršti od skupocenosti.

Njeni aksesoari su samo delić luksuza, a ono o čemu se najviše priča je neboder bračnog para u kom obitava 600 sluga.

Naime, Mukeš je vlasnik najuspešnije kompanije u Indiji - "Reliance Industries", a njegova imovina procenjena je na 83 milijarde evra.

Pa kada se to uzme u obzir, bilo bi čudno da par ne živi određenim životnim stilom. Ipak, mnogi smatraju da tu ima premnogo preterivanja.

Raskošan dom od 27 spratova

Kao što smo već spomenuli, najveću pažnju, kada je ovaj bračni par u pitanju, privlači njihov dom.

A reč je o neboderu, koji se zove Antilija i dobio je ime po mitskom ostrvu u Atlantskom okeanu. Neboder ima 27 spratova, garažu za 168 automobila i procenjenjuje se da vredi milijardu evra.

Ali to nije sve, ono što je posebno fascinantno je to da imaju osoblje koje broji 600 ljudi. Tu su čistačice, konobari i fitnes instruktori. A da luksuza ne manjka govori i podatak da je najbogatija žena Indije jednom naručila 25.000 zlatnih posuda za posluživanje gostiju.

Neboder poseduje i bioskop, banju, hram, balsku salu, salu za automobile... A članovi porodice se opuštaju pod tušem veštačkog snega, dok ih štite čuvari koji imaju svoje odvojene stambene jedinice, prenosi Luxurylaunches.

Učiteljica beskprekornog stila

Inače, Nita Ambani je učiteljica i dizajnerka enterijera, a svetu je poznata po tome što voli da troši novac na luksuzne predmete, posebno torbe.

Pa je priča o njenoj Hermes torbi, koju je platila 350.000 evra, od belog mat aligatora obišla sve medije, prenosi Style magazin.

Svom mužu je kupila luksuzni Majbah 62, a milijarder joj je poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra.

Dobrotvorni rad

Da ne misli samo na luksuz i skupocene marke, govore i njena brojna angažovanja na polju humanitarnog rada.

Naime, osnovala je školu i bolnicu u Mumbaju, a par je izdvojio 68 miliona evra za pomoć tokom pandemije.

A po svemu sudeći, veoma dobro zna da pare ne padaju sa neba, te nastoji da svojoj deci, ima ih troje, usadi prave životne vrednosti.

Nita i Mukeš su u braku 37 godina i svo troje dece vaspitavaju po strogim pravilima. Ona je insistirala na tome da deca budu odgajena u skromnim uslovima, da dobijaju malu naknadu tokom odrastanja, da koriste gradski prevoz i da imaju stroga ograničenja u izlasku.

Bonus video:

01:07

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.