PETOGODIŠNJI DEČAK NA KOKAINU UBIO BRATA OD 16 MESECI KOJI JE BIO POD DEJSTVOM MARIHUANE! Horor kakav svet ne pamti
Policija u Americi, Foto: Profimedia

strašna tragedija

PETOGODIŠNJI DEČAK NA KOKAINU UBIO BRATA OD 16 MESECI KOJI JE BIO POD DEJSTVOM MARIHUANE! Horor kakav svet ne pamti

Policajci su pronašli 93 tablete fentanila, marihuanu i pribor za drogu u stanu kada su ga pretresli nakon tragedije

Objavljeno: 16:36h

Petogodišnji dečak, koji je bio na kokainu, upucao je svog malog brata koji je bio pod dejstvom marihuane. Tužioci terete njihove roditelje za nemar, javlja "Daily Mail".

Dečak, čije ime nije poznato, ubio je svog mlađeg brata, Ajzeja Džonsona - u čijem organizmu je otkrivena marihuana - u martu u porodičnoj kući u Lafajetu u Indijani.

Deonta Džermejn Džonson (27) i Šatija Tijara Velč (24) optužene su za zanemarivanje i razne optužbe za drogu nakon što su policajci upali na njihovo imanje.

Tužioci kažu da je mali Ajzeja, star 16 meseci, preminuo od prostrelne rane u glavu i imao marihuanu u krvi, dok je njegov stariji brat, koji ga je upucao, bio pozitivan na kokain.

Džonson je spavao u stanu u vreme pucnjave, a Velčova, diplomirana medicinska sestra, nije bila prisutna tokom incidenta.

U početku je Džonson tvrdio policiji da je Ajzeja pao ili da ga je njegov brat povredio, negirajući da poseduje pištolj.

Tvrdio je da Ajzeja nije upucan pre nego što je priznao da je majka dece, Velčova, imala pištolj.

Velčova je potvrdila da poseduje oružje, ali je policiji rekla da ga je obično držala zaključano u kutiji ispod kreveta, ali je izgubila drugi set ključeva.

Policija je pronašla pištolj u sefu ispod kreveta, ali je pronašla i pištolj u fioci komode.

Džonson se takođe suočava s optužbom za ometanje pravde jer je uklonio marihuanu iz stana pre dolaska policije nakon pucnjave.

Na snimku nadzorne kamere uhvaćen je kako stavlja torbu u automobil nakon pucnjave, a policija je pretražila imanje i pronašla marihuanu.

Policajci su pronašli 93 tablete fentanila, marihuanu i pribor za drogu u stanu kada su ga pretresli nakon tragedije.

I Velčova i Džonson su uhapšeni 24. jula, a majka dečaka objavila je na društvenim mrežama koliko joj nedostaje Ajzeja.

U objavi na Fejsbuku Velčova je napisala: "Volela bih da nebo ima sate za posete, jer Ajzeja mi nedostaje svakog dana, mama misli na tebe."

"Tako mi nedostaješ, odreći ću se svega samo da bih te ponovo zagrlila, da bih ti rekla da te volim."

Zatim je objavila 15. aprila, na dan Ajzejine sahrane: "Danas je bio najteži dan u mom životu."

"Kako da se oprostim od sina, od svoje jednogodišnje bebe? Izgubila sam najboljeg prijatelja 28. marta, moj život nikada neće biti isti."

Oba roditelja ostaju u pritvoru i čekaju izručenje Lafajetu nakon što su uhapšeni u LaPorte Sitiju, 80 milja severno od okruga Tipekano.

Velčova i Džonson optuženi su za zanemarivanje koje je dovelo do smrti, dve tačke za zanemarivanje i zanemarivanje koje je dovelo do telesnih povreda.

Oni su takođe optuženi za udruživanje radi distribucije droge, stavljanje u promet droge, posedovanje droge, zaveru radi dilovanja marihuane, preprodaju marihuane, posedovanje marihuane i posedovanje pribora za drogiranje.

Ajzejinim roditeljima preti kazna od 20 do 40 godina zatvora i novčana kazna od 10.000 dolara.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.