U OVOM RESTORANU JE NEMOGUĆE JESTI, NA RUČAK SE ČEKA ČAK 4 GODINE: Evo gde se NALAZI, i kakve su im CENE
Ručak u restoranu, Foto: Printscreen/Youtube/ omgfoodie

NEVERICA

U OVOM RESTORANU JE NEMOGUĆE JESTI, NA RUČAK SE ČEKA ČAK 4 GODINE: Evo gde se NALAZI, i kakve su im CENE

Lista čekanja malog lokalnog restorana najviše se odnosi na nedeljni ručak

Objavljeno:

Nepretenciozni pab u Engleskoj proglašen je za restoran u kome se najteže dobija mesto na svetu, čime je nadmašio i uzavrelu njujoršku scenu.

Smešten u Bristolu, u brdima dva i po sata od Londona, The Bank Tavern trenutno ima zapanjujuću listu čekanja od četiri godine. Poznata po nedeljnim pečenjima, lista čekanja malog lokalnog restorana najviše se odnosi na nedeljni ručak.

Veoma popularan jelovnik obično se sastoji od retke govedine koja je odležana 30 dana, sporo kuvane svinjske potrbušine, jagnjećeg buta pečenog u medu i ruzmarinu i vekne od sočiva.

Gosti mogu da biraju i između glaziranih svinjskih stomaka od javora, sa salatom od kupusa, uz kuglice od grčkih lignji i čorbu od crvenog sočiva. Opcije deserta se sastoje od pavlove od jagode i bele čokolade, kolača od limončela i panakote sa jogurtom od malina. Za obrok od tri jela cena iznosi 35 dolara ili 56 dolara za dvoje.

Lignje
Lignje foto: Printscreen YouTube/Kuh Poh

Na njihovoj internet stranici kupci su upozoreni da su rezervacije za nedeljne večere zatvorene "u doglednoj budućnosti". U 2019. godini domaći sos i pudinzi stavili ovaj nedeljni obrok na vrh, proglasivši ga najboljim u Britaniji.

Bonus video:

00:05

Zavirite u restoran koji su iznajmili Bojana i Mirko

(Espreso/ Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.