ŽENA UNAJMILA "UKROTITELJA ZMIJA" DA UBIJE DEČKA: Kući ga sačekala KOBRA, od smrtonosnih UGRIZA mu nije bilo SPASA!
Kobra, Foto: Profimedia

ubrzo uhapšena

ŽENA UNAJMILA "UKROTITELJA ZMIJA" DA UBIJE DEČKA: Kući ga sačekala KOBRA, od smrtonosnih UGRIZA mu nije bilo SPASA!

Mahi, njen ljubavnik i ukrotitelj zmija su uhapšeni

Objavljeno:

Žena u Indiji uhapšena je jer je navodno unajmila "ukrotitelja zmija" da ubije svog dečka, navodno inspirisana kriminalističkom TV emisijom.

Mahi Arija je optužena za ubistvo partnera Ankita Čauhana, a lokalni izveštaji kažu da je želela da započne život sa ljubavnikom. Navodno je planirala ubistvo dva meseca, nakon što je bila inspirisana hit TV emisijom Crime Patrol.

Mahi, koja je takođe poznata kao Doli, navodno je sa ljubavnikom Dipom Kandpalom planirala kako da izvede ubistvo.

Veruje se da je unajmila ukrotitelja zmija za 10.000 indijskih rupija - nešto više od 100 evra - pre nego što je pozvala žrtvu u svoju kuću u petak, 14. jula, prenosi Miror.

Kobra
Kobrafoto: Profimedia

Taj 32-godišnji muškarac je tada navodno bio poliven pivom koje je bilo začinjeno mešavinom opojnih sredstava, piše The Times of India. Kobra je zatim Ankita dva puta ugrizla za obe noge, zbog čega je izgubio svest. Navodno je odvučen u zadnji deo automobila, koji je bio parkiran nedaleko od kuće i ostavljen da umre.

Sutradan ga je jedan biznismen pronašao mrtvog. Rane na Čauhanovim stopalima su u početku pogrešno dijagnostikovane kao asfiksija - stanje u kojem je telo lišeno kiseonika što dovodi do smrti.

Njegova sestra Iša Čauhan je obavestila policiju i obdukcija je utvrdila da je umro od smrtonosnih ujeda. Policija je izdala nagradu od oko 500 evra nakon što je pokrenula poteru za ubicama.

Mahi, njen ljubavnik i ukrotitelj zmija su uhapšeni.

Bonus video:

01:59

Vladica Stanković hvata zmije

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.