DEČAK OD 10 GODINA SASUO RAFALNU PALJBU U POLICIJU: Razlog za to će vas bukvalno pomeriti iz stolice
Američka policija, Foto: Profimedia

brzo savladan

DEČAK OD 10 GODINA SASUO RAFALNU PALJBU U POLICIJU: Razlog za to će vas bukvalno pomeriti iz stolice

Policajci su zatim ispalili hemikaliju na trem, uplašivši dečaka, koji je bacio pištolj i bez incidenata je zadržan i odveden u bolnicu na posmatranje

Objavljeno:

Desetogodišnji dečak u Čikagu pucao je na policiju, kada su oni pozvani na lice mesta nakon što je dečak otvorio vatru u svojoj kući.

U pucnjavi nije bilo povređenih, a dečak je prebačen u bolnicu na posmatranje, saopštila je policija, a prenosi Rojters.

Policajci su se javili u kuću u čikaškom naselju Beverli oko 11.20 nakon što su saznali da je dečak pucao u svom domu i da je doživeo "mentalni bol".

Zamenica šefa policije Čikaga Migdalija Balns rekla je novinarima da je dečak izašao na trem, uperio pištolj u policajce i u sopstvenu glavu pre nego što je ispalio jedan hitac, nateravši policajce da potraže zaklon.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

Balns je dodala da su policajci pokušali da deeskaliraju situaciju tako što su ispalili manevarsku municiju, pošto nije bilo vremena da ''pozovu pregovarača'', ali se dečak vratio u kuću, i nakon toga ponovo izašao na verandu i uperio pištolj u svoju glavu.

Policajci su zatim ispalili hemikaliju na trem, uplašivši dečaka, koji je bacio pištolj i bez incidenata je zadržan i odveden u bolnicu na posmatranje.

"Situacija je delikatna jer dečak ima 10 godina i u nevolji je. I mi to znamo. On je dete, tako da je to ono što nam je na umu kada razgovaramo o tome šta je sledeći korak", rekla je Balns.

Dečakov deda Tarston Denijel je rekao da ga je 10-godišnjak napao, kada ga je majka zamolila da počisti oko kuće, a on zgrabio pištolj iz njene torbice. Dodao je da je njegov unuk i ranije imao napade besa, ali da nikada nisu ovoliko eksalirali.

Bonus video:

18:07

OVAKO JE SAVLADAN NAORUŽANI MUŠKARAC NA KONJARNIKU: Važnost i detalji sistema toplo-hladno

(Espreso /Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.