"SMRT JE JEDINO ŠTO JE SIGURNO U ŽIVOTU": Ovakav rođendan NISTE do sada VIDELI, kraljica IZDOMINIRALA (VIDEO)
Rođendan-sahrana, Foto: PrintScreen/ Instagram/ saquinhodelixo

neobično

"SMRT JE JEDINO ŠTO JE SIGURNO U ŽIVOTU": Ovakav rođendan NISTE do sada VIDELI, kraljica IZDOMINIRALA (VIDEO)

Rođendanska žurka tematski je urađena kao bdenje, te je privukla mnogo pažnje u Brazilu

Objavljeno:

Brojni brazilski mediji upravo su se raspisali o Graci Gervasio, devojci koja je 28. rođendan odlučila proslaviti u - sanduku!

I nije to bilo sve, Graci je od svojih prijatelja tražila da se ponašaju kao da su na bdenju, da se pretvaraju da tuguju i plaču, ali i da prostoriju ispune plakatima, cvećem i vencima.

"Volimo te", ispisalo je društvo na jednom od tih postera, pa slavljenici uručilo srebrnu tortu u obliku srca nakon čega je ipak usledila nešto življa atmosfera uz pesmu.

Fotografije s posve neobičnog druženja skupile su već gotovo 200 hiljada lajkova na Instagramu, a zanimljivo je reći i da mnogi ideju uopše nisu doživjeli kao nešto morbidno. Dapače.

"Čini mi se da je u pitanju bila konceptualna proslava. Smrt je jedino što je sigurno u životu. Rođendan označava kraj jednog ciklusa i početak novog. Pokop jedne za rođenje nove žene. Hrabro. Stilski", pohvalila je slavljenicu jedna korisnica te društvene mreže čije su rečenice skupile pregršt lajkova.

Bonus video:

01:06

KURIR ULOVIO ŽIVOJINOVIĆE DOK SLAVE BOBIN 60. ROĐENDAN Žene bez šminke, muškarci u opuštenom izdanju, a na stolu se nalazi SVE OVO

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.