OBAMIN LIČNI KUVAR SE UTOPIO NA JEZERCETU BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Borio se da IZRONI, pa samo nestao u VODI (VIDEO)
Barak Obama, Foto: Profimedia

drama!

OBAMIN LIČNI KUVAR SE UTOPIO NA JEZERCETU BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Borio se da IZRONI, pa samo nestao u VODI (VIDEO)

Policija je za potvrdila da u vreme incidenta porodica Obama nije bila kod kuće

Objavljeno:

Muškarac koji se udavio u jezercetu na imanju bivšeg predsednika SAD Baraka Obame u Martinim Vinogradima u Masačusetsu identifikovan je kao Tafari Kembel (45), bivši kuvar porodice Obama.

Njegovo telo pronađeno je u jezercetu dubine gotovo tri metra, na oko 30 metara udaljenosti od kuće na tom imanju, nakon što je ekipa hitne pomoći u nedelju uveče primila obaveštenje o mogućem utapanju na imanju.

Policija je za Njujork post potvrdila da u vreme incidenta porodica Obama nije bila kod kuće.

Kembel je služio kao zamenik glavnog kuvara u Beloj kući za vreme Obamine administracije, a nakon isteka njegovog mandata, Obama ga je uzeo za svog privatnog kuvara.

- Tafari je bio voljeni deo naše porodice. Kada smo ga prvi put sreli, bio je talentovani zamenik glavnog kuvara u Beloj kući - kreativan i strastven prema hrani i njenoj sposobnosti da zbliži ljude. U godinama koje su usledile upoznali smo ga kao toplu, zabavnu, izuzetno ljubaznu osobu koja nam je ulepšala živote - saopštila je porodica Obama.

Njujork post navodi da se Kembel udavio nakon što se prevrnuo čamac u kojem je veslao, a očevidac koji je u isto vreme veslao jezerom je rekao da je video da se Kembel borio da izroni, i da je potom nestao u vodi.

Kembel bio poznat po tome što je kuvao pivo koristeći livadski med iz košnica pčela koje je tadašnja prva dama SAD Mišel Obama čuvala na južnom travnjaku Bele kuće.

Bonus video:

05:38

OBAMA EKSKLUZIVNO ZA ROJTERS: Tramp je desetkovao američku spoljnu politiku, a kad izbije kriza ne zovu Moskvu i Peking

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.