NEŠTO SE OTIMALO U KESI, PROLAZNICI ZAPREPAŠĆENI HTELI DA ZOVU POLICIJI: Usledio je OBRT koji niko nije OČEKIVAO
Mladićć u kesi, Foto: Printscreen/Tik-Tok/eypiedra

strašno

NEŠTO SE OTIMALO U KESI, PROLAZNICI ZAPREPAŠĆENI HTELI DA ZOVU POLICIJI: Usledio je OBRT koji niko nije OČEKIVAO

Prolaznici koji su se u tom trenutku prolazili pored radnje bili šokirani kad su shvatli da se unutra nalazi nešto živo što se otima u pokušaju da izađe iz kese

Objavljeno:

Na društvenim mrežama danas se mogu videti ljudi u različitim situacijama. Scena koja se odigrala na ulici ispred jedne radnje uplašila je mnoge.

U video snimku koji je objavljen Tik Toku vidi se mladić koji iz radnje izvlači veliku crnu kesu za đubre koju pod težinom onoga što se nalazi u njoj vuče je pločniku.

Prolaznici koji su se u tom trenutku prolazili pored radnje bili šokirani kad su shvatli da se unutra nalazi nešto živo što se otima u pokušaju da izađe iz kese.

@eypiedra Así reaccionaron ?? jajajajaja #parati #viral ♬ sonido original - EyPiedra?

Pometnja na ulici

Istog trenutka nastala je pometnja na ulici. Uplašena majka sa ćerkom najpre je zbunjeno pogledala u kesu, a potom počela da beži čvrsto držeći ćerku za ruku.

Zaprepašćeni prolaznici nisu mogli da veruju da mladić u crnoj kesi za đubre krije živo biće. Sudeći po veličini mogao je biti neki nesrećni pas koji je pokušao da pobegne.

I dok su se jedni sklanjali od momka koji je kesu vukao ka ulici, drugi su se mašili za telefon sa namerom da pozovu policiju.

A, onda je usledilo nešto što niko nije očekivao. Mladić je iz kese izvadio metlu! On je zapravo sam rukom pomerao metlu u kesi pa je izgledalo kao da je nešto živo unutra.

Šokirani prolaznici nisu mogli da veruju kako se poigrao sa njima. Usledio je smeh i neverica zbog šale koju je ovaj mladić priredio slučajnim prolaznicima ispred radnje.

Ovaj snimak izazvao je pometnju na društvenim mrežama, uz brojne različite komenatre.- Brate, da li si normalan srce mi je stalo!

- Hahaha ne mogu da prestanem da se mejem. Faca one žene koja beži je neprocenjiva.

- Pa ovo je fenomenalno! Svaka čast onome ko je ovo smislio.

- Gledao sam ovaj snimak deset puta za redom i uvek se smejem. Majstore, svaka čast kako si nasamario naivne prolaznike - bili su samo neki od komentara na mrežama na ovaj post.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.