UHAPŠENA PRED UPLAKANIM SINOM JER NIJE HTELA DA POKAŽE KARTU ZA PREVOZ: Uznemirujući snimak INCIDENTA šokirao SVE!
Foto: Printscreen/Twitter/Saskia

neverovatno!

UHAPŠENA PRED UPLAKANIM SINOM JER NIJE HTELA DA POKAŽE KARTU ZA PREVOZ: Uznemirujući snimak INCIDENTA šokirao SVE!

U saopštenju se tvrdi da žena na snimku nije dala kartu kada su je službenici pitali, i da je „nastavila da pokušava da ode“ kada su joj prišli inspektor i policajac

Objavljeno:

Policija je objavila saopštenje nakon što se pojavio uznemirujući video na kojem se vidi kako hapse ženu ispred njenog uplakanog sina jer nije htela da im pokaže autobusku kartu.

Uznemirujući incident odigrao se u Krojdonu 21. jula, kada su policijski službenici obuzdavali ženu koja se opirala hapšenju, dok prolaznici zbunjeno posmatrali incident.

Na snimku se vidi policajac kako se saginje da razgovara sa ženinim sinom, dok ona pokušava da se oslobodi policije i viče.

Incident je naišao na osudu britanske javnosti jer je snimak podeljen na Tviteru, gde se tvrdi da se incident dogodio zbog „neplaćene autobuske karte“.

Nakon što je video postao viralan, policija je izdala saopštenje u kojem kaže da je policija bila u tom području u sklopu unapred planirane operacije u kojoj su inspektori proveravali karte za one koji ulaze i izlaze iz autobusa.

Ako putnici nisu imali važeću kartu, morali su da dostave svoje podatke inspektorima, a policija je objasnila da se „službenici uključuju samo tamo gde lični podaci nisu dati ili kada neko pokuša da napusti prevoz bez plaćene karte“.

U saopštenju se tvrdi da žena na snimku nije dala kartu kada su je službenici pitali, i da je „nastavila da pokušava da ode“ kada su joj prišli inspektor i policajac.

„Uhapšena je pod sumnjom da nema kartu i stavljene su joj lisice. Kada su policajci uspeli da joj uzmu kartu, povrdili su da je važeća“, nastavlja se u saopštenju i navodi da je žena puštena kada je potvrđena validnost karte.

Bonus video:

00:09

Žestoka tuča u GSP autobusu

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.