DEVOJČICA SE OPEKLA NA PILETINU ČUVENOG BRENDA, PA DOBILA ENORMNU ODŠTETU: Moraće da joj isplate MASNU SUMU NOVCA
Hrana iz Mekdonaldsa, Foto: Printscreen/facebook/willem.bezuidenhout.18

oprezno!

DEVOJČICA SE OPEKLA NA PILETINU ČUVENOG BRENDA, PA DOBILA ENORMNU ODŠTETU: Moraće da joj isplate MASNU SUMU NOVCA

Devojčica sa Floride dobila odšetu od Mekdonaldsa zbog "vruće piletine"

Objavljeno:

Incident se dogodio još 2019. godine u Tamarcu, na Floridi, kada je devojčica, tada stara samo 4 godine, doživela nezgodu koja je rezultirala ožiljkom na njenom telu.

Porodica Olivije Karabalo prvobitno je tražila odštetu od 15 miliona dolara, tvrdeći da je McNugget bio "opasno vruć" i da je naneo ozbiljnu štetu maloletnoj osobi. Nakon duge pravne bitke, porota na Floridi odobrila je odštetu Oliviji na osnovu bola, patnje i emocionalnog stresa koje je pretrpela zbog ovog incidenta. Dodeljeni iznos iznosio je ukupno 800.000 dolara, od čega je 400.000 dolara bilo namenjeno za protekle četiri godine, a dodatnih 400.000 dolara za buduću štetu.

Odluka porote doneta je nakon što je porodični pravni tim izneo dokaze, uključujući fotografije opekotina i audio snimak Olivijinih vriska u trenutku kada je MekNaget pao na njenu nogu. Ovi dokazi su snažno uticali na sudsku presudu u korist Olivije i njene porodice.

S druge strane, Mekdonalds je u svojoj odbrani tvrdio da bi odgovarajuća kompenzacija trebalo da bude znatno manja - 156.000 dolara, ističući da je Olivijin bol prestao kada je opekotina zarasla u roku od tri nedelje

. Međutim, ova tvrdnja nije naišla na odobravanje suda koji je prepoznao ozbiljnost povrede i trajne posledice koje je devojčica pretrpela.

Bonus video:

01:43

Ispovest oca dečaka koji je umro od opekotina

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.