UBICA KOJI JE RASKOMADAO ČOVEKA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Ovaj TRAG može da reši SLUČAJ
Mesto događaja, Foto: EPA/SIMELA PANTZARTZI

horor!

UBICA KOJI JE RASKOMADAO ČOVEKA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Ovaj TRAG može da reši SLUČAJ

Istraga je proširena i na hotele, farme i poljoprivredna gazdinstva u širem području Retimna, ali do sada nije prijavljen nestanak nekog stranca

Objavljeno:

Policija je tokom istrage u slučaju raskomadanog tela koje je otkriveno u kesama za smeće u reciklažnoj fabrici na Kritu, pronašla trag koji bi mogao da ih dovede do ubice.

Ubica, čiji identitet još nije poznat, je u kesi za đubre u kojoj je pronađena glava ostavio račune iz kafića i prodavnice koje se nalaze u istočnom delu Retimna. U keis us takođe pronađene i prazne boce spreja. Forenzičari sada pokušavaju da preko otisaka prstiju pronađu osumnjičenog.

Policija je iz radnji u Retimnu uzela snimke sa nadzornih kamera u poslednjih desetak dana. Kada na snimku pronađu kupca koji je iz Indije, Pakistana ili Bangladeša oni sačuvaju njegovu fotografiju, piše Protothema.

Istraga je proširena i na hotele, farme i poljoprivredna gazdinstva u širem području Retimna, ali do sada nije prijavljen nestanak nekog stranca.

Ukoliko žrtva u Grčkoj boravi ilegalno, mala je šansa da će zaposleni prijaviti nestanak iz straha zbog krivične prijave. Upravo ta situacija dodatno otežava posao policiji.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.