USRED VENČANJA UMESTO DA KAŽE "DA", MLADA IZVADILA TELEFON: Nastao je muk u celoj sali, a onda, HAOS
Foto: Tamara Trajković

au

USRED VENČANJA UMESTO DA KAŽE "DA", MLADA IZVADILA TELEFON: Nastao je muk u celoj sali, a onda, HAOS

Par je bio zajedno šest godina, a ona nije imala pojma da muškarac koga voli viđa neku drugu iza njenih leđa

Objavljeno:

Buduća mlada je dobila šokantnu pre nego što je trebala da se uda za čoveka, za koga je verovala da je ljubav njenog života. Da je verenik vara, saznala je preko anonimne poruke noć pre nego što je trebalo da kaže sudbonosno „da“, piše Mirror.

Par je bio zajedno šest godina, a ona nije imala pojma da muškarac koga voli viđa neku drugu iza njenih leđa. Žena, koja je ostala anonimna, objasnila je da je bila u hotelu sa prijateljicama kada je dobila šokantnu vest.

Kada je dobila poruku na telefon, mislila je da je to još jedna čestitka, ali je umesto toga primila snimke svog verenika i njegove ljubavnice uz natpis: „Ja se ne bih udala za njega. Da li bi ti?“.

Buduća mlada je pročitala sve poruke sa skrinšota koje je njen verenik razmenio sa nepoznatom ženom, a videla je i par zajedničkih selfija. Kada je proverila datume, shvatila je da to traje mesecima, a neke od poruka su stare samo nekoliko dana.

Ovog vikenda. Ti i ja. Biće vruće! Spremi se!“, „Tvoje telo je j*beno neverovatno i znaš kako da ga koristiš“, „Voleo bih da moja verenica ima bar pola tvoje veštine“, glasile su neke od poruka.

Tako je je saznala da njen verenik i njegova ljubavnica planiraju da pobegnu zajedno. Nesrećna buduća mlada je objasnila da tajanstvena žena izgleda kao njena sušta suprotnost i da joj je verenik priznao da „nikada ranije nije imao ovakvu vezu“.

Briznula je u plač i sve to pokazala prijateljima koji su joj rekli da odmah pozove verenika i otkaže venčanje, ali je umesto toga odlučila da isplanira epsku osvetu.

Gosti su bili šokirani, a mladoženja je pobegao

Nameravala je da nastavi sa venčanjem, a zatim da ga razotkrije pred svim njegovim prijateljima i porodicom.

– Išla sam do oltara, a noge su mi bile teške kao olovo, moja haljina iz snova bila je samo maska. Kada je video moje lice, znao je da to nije ushićena žena, ali nije imao pojma šta sledi. Stigla sam do oltara, duboko udahnula i suočila se sa našim prijateljima, roditeljima, porodicom i rekla im istinu – rekla je nesrećna žena.

Svatovi su ostali u šoku kada im je sve iznela.

– Danas neće biti venčanja jer moj verenik nije onaj za koga sam mislila da jeste – kazala je, izvadila telefon i zatim pročitala sadržaj svakog snimka ekrana, zbog čega je njen nesuđeni muž bez ijedne reči napustio crkvu.

– Danas neće biti venčanja, već će to biti proslava iskrenosti, pronalaženja prave ljubavi i praćenja srca čak i kada boli – poručila je ona gostima na kraju.

Bonus video: Svadba Đanijevog sina

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.