NAKON ŠTO MU JE MAJKA PREMINULA, OTKRIO JE MRAČNU TAJNU: Ovo ga je potpuno SLUDELO, ceo svet mu se OKRENUO (VIDEO)
Muškarac, Foto: Profimedia

ŽIVOT PIŠE DRAME

NAKON ŠTO MU JE MAJKA PREMINULA, OTKRIO JE MRAČNU TAJNU: Ovo ga je potpuno SLUDELO, ceo svet mu se OKRENUO (VIDEO)

Glavni junak je imao srećno detinjstvo, pored roditelja Alana i Ade, ali mu se svet okrenuo naopačke kada je majka preminula od srčanog udara

Objavljeno:

Život piše drame, a jednu beležimo u Velikoj Britaniji, gde je ekipa popularnog TV-serijala “Long Lost Family” napravila priču o Polu Mekfarlanu (57).

Glavni junak je imao srećno detinjstvo, pored roditelja Alana i Ade, ali mu se svet okrenuo naopačke kada je majka preminula od srčanog udara.

Ne samo da je izgubio najvažniju ženu u svom životu, kao devetogodišnjak, već je saznao “mračnu tajnu” koju je krila decenijama.

Naime, nekoliko godina nakon tragedije, Pol je prvi put video svoju krštenicu. Na dokumentu je stajalo ime oca Alana Mekfarlana, dok je majka potpisana drugim prezimenom, koje se razlikovalo i od devojačkog Hjuit.

Znatiželjni tinejdžer upitao je oca za objašnjenje, ali nije dobio odgovor. Čovek je bio u potpunom mraku, a samo je znao da je Ada i ranije bila udata, prenosi Metro.

Decenije su prolazile, a onda je priča dobila sasvim novu dimenziju. Pol je saznao da nije jedino dete pokojne Ade, kao što je verovao!

“Nisam znao da je majka imala tajne. Istinu je odnela u grob, nikome se nije poverila, čak ni ocu”, kazao je Pol u najnovijoj epizodi “Long Lost Family”.

On je odlučio da reši enigmu koja ga je mučila, pa je na kraju došao u posed novih krštenica.

“Prvo sam saznao da imam polusestru Beverli En, koja je usvojena. Verovatno je rođena u Londonu. Potom se u priči pojavio Stiven, moj polubrat. Bio sam potpuno sluđen”, rekao je Pol.

On priznaje da oseća ljutnju, jer je majka ćutala o svemu.

Nemam objašnjenje zašto je to uradila, bila je divna žena. Nikada neću shvatiti”, jadao se.

Kada je shvatio da ne može da uđe u trag Beverli i Stivenu, glavni junak se obratio ekipi TV-serijala za pomoć. On se nada da će imati priliku da sazna šta se dogodilo s njegovim srodnicima...

Bonus video:

03:00

BEZ STIDA! LAŽNI BRAT DARKA LAZIĆA SAD TEK PRIZNAO: Nije mi on polubrat, izvinjavam se

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.