DIVLJA ŽIVOTINJA ŠETA ULICAMA, LAVICA SEJE STRAH: Jake policijske snage je TRAŽE, jedno nikome nije JASNO (VIDEO)
Odbegla lavica, Foto: Printscreen/Twitter/@BNONews

PANIKA

DIVLJA ŽIVOTINJA ŠETA ULICAMA, LAVICA SEJE STRAH: Jake policijske snage je TRAŽE, jedno nikome nije JASNO (VIDEO)

Policija je navela da ne zna odakle je životinja došla jer nijednom cirkusu niti zoo-vrtu ne fali lavica

Objavljeno:

Nemačka policija upozorila je građane u berlinskim naseljima Klajnmahov, Teltov i Štansdorf u Berlinu da vode računa jer ulicama šeta odbegla divlja životinja. Prema nezvaničnim informacijama, životinja je ubila jednu divlju svinju, što je navodno i snimio jedan prolazni i video objavio na Tviteru.

Veruje se da je u pitanju lavica. Pet lovaca sa puškama koje imaju metke za uspavljivanje traži divlju zver i radi sve da što pre locira životinju.

Akcija potrage za odbeglom životinjom počela je oko ponoći, a vlasti su angažovale i dva helikoptera, piše Bild.

Još uvek nije jasno odakle je životinja došla. Prvo je saopšteno da je najverovatnije pobegla iz cirkusa, međutim, policija je saopštila da nijedan zoološki vrt i cirkus nisu prijavili nestanak životinja.

Svi koji imaju informacije o životinji, treba da kontaktiraju najbližu stanicu u Berlinu. Nadležni su zamolili građane da ne paniče, nego da smireno reaguju u slučaju da vide zver.

Ovo upozorenje nemačke policije izazvalo je bes među građanima, koji su u neverici: "Probudila sam se i saznala da je policija sve alarmirala i razglasila da lav beži po mom naselju (Berlin, Nemačka). Treba da držim psa u stanu. Kakvo je vaše jutro?", jedan je od komentara na Tviteru.

Bonus video:

00:09

Medved prošetao selom kod Prijepolja

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.