NIJE POMISLIO DA GA SUPRUGA VARA SVE DOK NIJE OTIŠAO KOD LEKARA: Saopštio mu je jako loše vesti...
Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

šteta

NIJE POMISLIO DA GA SUPRUGA VARA SVE DOK NIJE OTIŠAO KOD LEKARA: Saopštio mu je jako loše vesti...

Ali, uprkos svim njihovim problemima, mislio je da će uvek pronaći rešenje da ih reše

Objavljeno: 14:03h

Jedan muškarac se obratio stručnjakinji iz The Suna jer je njegova žena imala aferu i, kao da to nije dovoljno bolno, još mu je prenela i polno prenosivu bolest. 'Lagala je mesecima, a sada nisam siguran da ikada moć da joj oprostim što je ovako ugrozila moje zdravlje', rekao je skrhani muškarac, 'Ja imam 46, a ona 42 godine. U braku smo devet godina, a zajedno 12. Poslednjih nekoliko godina bilo je dosta teško. Svađali smo se više nego inače i nedostatak intimnosti nam je stvarao probleme'.

Ali, uprkos svim njihovim problemima, mislio je da će uvek pronaći rešenje da ih reše: 'Uostalom, volim je i ne mogu da zamislim život bez nje'. Ipak, sve se promenilo jednog dana kada je posetio lekara. Osećao je peckanje svaki put kad je išao na WC i pomislio da možda ima urinarnu infekciju, ali na njegovo iznenađenje lekar mu je saopštio vest da je dobio gonoreju.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

'U početku, kad sam je suočio s tim, pokušala je to da porekne, ali je na kraju priznala kad sam joj pokazao svoje pozitivne rezultate', ispričao je, 'Rekla mi je da je spavala s oženjenim muškarcem kojeg je upoznala na poslu, ali me uverila da je sada gotovo. Od tada se borim da je gledam na isti način. Najgore je to što je ona sada imenovana kao ljubavnica u njegovoj brakorazvodnom postupku. Osećam se tako izdato. Kako da pređem preko ovoga?'

Stručnjakinja Didre mu je poručila: 'Osećati se ljuo i izdato sasvim je normalno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je vaša žena ugrozila vaše zdravlje. Srećom, počeli ste pokazivati ​​neke simptome pa ste otkrili istinu – neki muškarci (otprilike svaki deseti) nemaju nikakve simptome. Dok se ne razjasni cela situacija, suzdržite se od bilo kakvog oblika seksa, a zatim svakako koristite zaštitu. Ako vaša veza ima ikakve šanse da ovo preživi, ​​morate da radite na novoj izgradnji poverenja. Razgovarajte s njom i objasnite joj svoja osećanja kako biste videli da lo postoji zajednički put napred'.

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Večernji list/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.