ŠTA JE OVO NA PLAŽI? Voda izbacila misteriozni objekat, sumnja se da je OPASAN PO LJUDE (VIDEO)
Misteriozni objekat, Foto: Printscreen/ TWEET/10 NEWS FIRST PERTH/

niko ne zna o čemu se radi

ŠTA JE OVO NA PLAŽI? Voda izbacila misteriozni objekat, sumnja se da je OPASAN PO LJUDE (VIDEO)

Policija ga tretira kao opasnog i apelovano je na ljude da mu se zasad ne približavaju

Objavljeno:

Na jednoj plaži u Zapadnoj Australiji se pojavio misteriozni objekat koji i dalje nije identifikovan. Policija je apelovala na građane da mu ne prilaze.

Zapadnoj Australiji, na jednoj plaži, voda je izbacila neobičan misteriozni predmet za koji i dalje nije utvrđeno šta je i čemu služi, piše hrvatski "Indeks". Veliki metalni predmet su metašni pronašli na plaži Green Head.

Policija ga tretira kao opasnog i apelovano je na ljude da mu se zasad ne približavaju. Prema rečima meštana, predmet je širok oko dva i po metra, dok je dugačak između dva i po i tri metra.

Kako tvrdi Džefri Tomas, stručnjak za avijaciju, navodno je reč o rezervoaru za gorivo od rakete koja je pala u Indijski okean u prethodnih godinu dana. Sa druge strane, australijska svemirska agencija navodi da je ovaj "rezervoar" navodno mogao da otpadne od neke svemirske rakete i da se ovde radi o nekoj međunarodnoj svemirskoj agenciji.

Misteriozni objekat
foto: Printscreen/ TWEET/10 NEWS FIRST PERTH/

Pojavili su se navodi na osnovu nezvaničnih informacija da se navodno radi o delu aviona MH470 koji je 2014. godine nestao sa 239 putnika blizu obale Zapadne Australije. Tomas je odbacio takve navode.

Misteriozni objekat
foto: Printscreen/ TWEET/10 NEWS FIRST PERTH/

"Nema šanse, to nije deo Boinga 777. Činjenica da je MH370 izgubljen pre devet i po godina, videlo bi se mnogo više na ostacima poput ovog", kazao je on.

Bonus video:

05:56

MISTERIJA ĆELAVOG ISUSA U SRBIJI! Arheolog: Osim što je bez kose i brade, posebno su čudna OVA DVA DETALJA pod uticajem budizma

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.