MAJKA NAŠLA SISTEM KAKO DA PREVARI HOTEL U TURSKOJ, PA POKAZALA SVIMA: Jela i pila sa decom BESPLATNO, sve SNIMILA
Roksana, Foto: Printscreen/ TIKTOK/ROXYROXYB

au!

MAJKA NAŠLA SISTEM KAKO DA PREVARI HOTEL U TURSKOJ, PA POKAZALA SVIMA: Jela i pila sa decom BESPLATNO, sve SNIMILA

Ona je u Tursku došla sa svoje dvoje dece koji imaju 13 i 6 godina

Objavljeno:

Neki ljudi jure popuste, uplaćuju letovanja i po pola godine unapred da bi uštedeli a jedna majka je našla sistem kako da prevari hotel i ne plati ni jedan jedini dinar, a da jede i pije sa svoje dvoje dece celog dana, koristi bazen i sve ostale blagodeti all-inclusive ponude u Turskoj. Ali, ni to joj nije bilo dovoljno, pa je sve snimila i objavila.

Snimak na kom pokazuje kako je izvela svoju prevaru postao je viralan, pa sada ceo svet zna šta je radila Roksana Balciunas (39) iz Šefilda. Ona je bila sa porodicom u Kušadasiju u maju, u jednom od boljih hotela u tom turističkom letovalištu. Međutim, odlučila je da se opet vrati u julu i to tako što će iskoristiti narukvice koje hotel daje svojim gostima koji uplate all-inclusive opciju.

Ona je u Tursku došla sa svoje dvoje dece koji imaju 13 i 6 godina. Uzeli su jeftin apartman odmah pored hotela a onda su svakog dana ulazili u rizort noseći stare narukvice.

Roksana tvrdi da je prvi put kada je to uradila navodno htela da iznenadi svoju majku koja je tu stvarno odsela, pa se ušunjala u hotel. Kako je videla da joj je pošlo za rukom odlučila je da iskoristi sve blagodeti velike ponude, pa je tu jela i pila a da ništa nije platila tokom svog četvorodnevnog ostanka u Turskoj.

Ali, to joj nije bilo dovoljno, pa je sve objavila na TikToku, objašnjavajući detaljno kako je izvela prevaru.

Uz to, hvali se kako svakog mesca ide sa porodicom na odmor i nikada ne odsedaju u hotelu koji nema bra četiri zvezdice, a mnogi se pitaju da li je to istina i kako ih uopšte plaća. Ona je i ispričala kako su jeli više nego kada su regularno boravili u hotelu jer im je bilo - slađe.

@roxyroxyb when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. ?? thanks for looking after us Ramada, you didn't have to ?? #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow ♬ original sound - A

- Samo sam se šalila kada sam prvi put ušla. Rekla sam deci: hajmo, idemo da jedemo njihovu hranu. Niko mi nije ni proveravao narukvicu, samo smo ušli. Moj sin je mislio da je sve prilično zabavno".

Ona dodaje da su imali sreće jer je hotel koristio istu narukvicu kao pre dva meseca i da zna da joj nešto slično neće više poći za rukom kada je već ispričala celom svetu šta je uradila.

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.