PUCA! UTEGLA SE, PA STALA PRED OLTAR: Od ovog PRIZORA nikom NIJE DOBRO,na KRŠTENJE došla u VRELOM IZDANJU (VIDEO)
Tamnkosa lepotica, Foto: Printscreen/TikTok/yeinnysaenz

da li je ovo realno?

PUCA! UTEGLA SE, PA STALA PRED OLTAR: Od ovog PRIZORA nikom NIJE DOBRO,na KRŠTENJE došla u VRELOM IZDANJU (VIDEO)

Tamnokosoj devojci su pojedini zamerili na modnom izboru jer je haljina bila, prema njihovom mišljenju, previše slobodna za sveti objekat.

Objavljeno:

Atraktivna Venecuelanka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao muzička umetnica i DJ, našla se ovih dana u središtu kontroverze jer je u neku crkvu ušetala u beloj haljini koja je istakla njenu zadnjicu i donekle otkrila grudi, prenose brojni portali iz zemalja Latinske Amerike.

Saenz je krajem juna prisustvovala krštenju svog sina Arata, a video snimak njenog "ukazanja" ispred oltara skupio je do danas gotovo pet miliona pregleda na TikToku.

Tamnokosoj devojci su, kako to piše novinar portala Infobae, pojedini zamerili na modnom izboru jer je haljina bila, prema njihovom mišljenju, previše slobodna za sveti objekat.

Ipak, nisu svi u haljini videli poseban problem, pa su joj tako pojedini u komentarima poručili da je izgledala predivno, a neki su je čak u šali upitali i mogu li je unajmiti kao kumu kada u njihovim porodicama na red dođu krštenja.

Bonus video:

00:12

DETALJ BEZ KOG NIJE MOGLO DA PROĐE KRŠTENJE MALOG ŽELJKA! Ceca je bila oduševljena, a ponosni tata je UZVIKNUO jednu REČ

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.