OVO JE NAJVEĆA GREŠKA SRPSKIH TURISTA U GRČKOJ: Ima mesta gde su ležaljke BESPLATNE ukoliko ne uradite OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info/Nemanja Jovanovic, PrintScreen/ Facebook/ Live from Greece/ Vera Isailovic, Stefan Jokić

NEverovatno

OVO JE NAJVEĆA GREŠKA SRPSKIH TURISTA U GRČKOJ: Ima mesta gde su ležaljke BESPLATNE ukoliko ne uradite OVO! (VIDEO)

"Sedite na ležaljke i samo naručite piće, kafa je oko 5 evra", jedan je od komentara ispod ovog videa

Objavljeno: 12:54h

Čini se ovog leta, ali i nekoliko prethodnoh, cene ležaljki glavno su pitanje koje turisti postavljuju prilikom odlaska na neku od prelepih grčkih plaža,

Nije tajna da se u pojedinim mestima i tokom noći ili nrano izjutra zauzimaju ležaljke, a sada je onlajn agencija nikana.gr objavila i video plaže u Pefkohoriju gde su ležaljke besplatne.

- Verovali ili ne, pronašli smo plažni bar u Pefkohoriju gde se ležaljke ne plaćaju, niti postoji minimalna konzumacija. Dobijaju se uz poručeno piće ili kafu, kao u stara dobra vremena. I što je najbolje, bar je skroz ok, ima i malo prirodnog hlada, tu je i restoran, postoji i parking. A more ispred je čisto i prozirno", navodi se u videu koji je objavljen na Tik Tok i na Instagram profilu "nikana.gr".

Ono što je savetovano je da turisti ne pitaju za cenu jer će im u tom slučaju biti naplaćene leželjke.

U jednom od komentara stoji: Sedite na ležaljke i samo naručite piće, kafa je oko 5 evra", jedan je od komentara ispod ovog videa.

Druge osobe su pak komentarisala:"Sve je uvek zauzeto zbog gostiju hotela"," Ležaljke se ne plaćaju, ali oni probaju da ih naplate 10 evra pa gde prođe, isto tako kafu koju sam poručila (5 evra) pokušali su da naplate 6 evra."

Grčka, Ležaljke, Suncobran
foto: Printscreen, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

Nedavno je na Facebook grupi "Nikana" objavljen snimka cenovnika koji je mnoge turiste ostavio u šoku.

Naime, na plaži u Haniotiju cene su iznenađujuće niske u poređenju sa drugim turističkim mestima.

Turisti su bili prijatno iznenađeni kada su videli da frape košta samo 1,50 evro, isto koliko i espreso ili domaća kafa.

Cene ostalih pića takođe su pristupačne - kapućino je 1,70 evro, svež đus 2,50 evro, dok je pivo 1,80 evro. Za 1,70 evro možete uživati u krofni ili parčetu pice, dok je specijalna ponuda hot doga takođe iznenađujuće jeftina - 1,50 evro.

Bonus video:

01:04

OVO JE POGONSKO GORIVO ZA OLUJE TOKOM LETA! Klimatske promene loše utiču i na zdrave, stručnjaci: Ovo je najbolje za SPARNE DANE

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.