PREKINUTO TRAGANJE ZA DEČAKOM: Sve manje nade da će mališan biti PRONAĐEN ŽIV
Emil, Foto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

UŽAS I TUGA...

PREKINUTO TRAGANJE ZA DEČAKOM: Sve manje nade da će mališan biti PRONAĐEN ŽIV

Dečak je nestao tokom vikenda

Objavljeno:

Opsežna potraga za dvogodišnjim dečakom Emilom nestalim u francuskim Alpima je obustavljena je za danas, a istražitelji najavljuju da će se fokus sada prebaciti na procenu već prikupljenih dokaza.

Dečak je bio kod babe i dede kada je nestao u subotu. Dve osobe su ga videle kako šeta ulicom u Hut Vernetu, malenom selu od 25 stanovnika.

Lokalni tužilac Remi Avon saopštio je da opsežna potraga nije dala nikakve naznake za rešavanje misterije nestanka dečaka i da se više neće slati novi timovi da ga pronađu, prenosi BFMTV.

"Istraga o uzrocima njegovog nestanka nastaviće se, posebno analizom znatne količine informacija i elemenata prikupljenih tokom četiri dana", rekao je tužilac.

Zvaničnici su ranije upozorili da je u medicinskom pogledu, posle perioda od 48 sati, s obzirom na uzrast deteta i trenutne visoke temperature, njegov život vrlo ugrožen.

Teren u zoni potrage je brdovit i krševit s mnogo potoka.

Stotine vojnika i dobrovoljaca tragaju za nestalim dečakom Emilom iz helikoptera je preko zvučnika emitovana poruka njegove majke. Cilj je da se dečak natera na reakciju ako se negde krije.

Da podsetimo, dečak je nestao u subotu popodne dok se igrao u dvorištu bake i deke. On je navodno iskoristio trenutak nepažnje dok su oni pakovali stvari u automobil.

Porodica provodi odmore i raspuste u kući u ovom selu, poslednjih 20 godina.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.