OVAJ SNIMAK ĆE VAS RASPLAKATI: Pre dolaska matičara nevesta ušla u kola i nestala, a onda je zagrlila NJU (VIDEO)
Baka i unuka, Foto: Printscreen/Instagram/visualrosefilms

VENČANJE

OVAJ SNIMAK ĆE VAS RASPLAKATI: Pre dolaska matičara nevesta ušla u kola i nestala, a onda je zagrlila NJU (VIDEO)

Mladi ne mogu da se venčaju bez najmilijih pa nije redak slučaj da se kompletne ceremonije venčanja nekad premeste na drugu lokaciju

Objavljeno:

Kažu da je srećan svaki pojedinac koji ima žive roditelje, ali mnogi će reći da su pravi srećnici i oni koji imaju žive i baku i deku. Ma koliko roditelji učestvovali u odgajanju i vaspitanju, tu su oni sitni nestašluci koje unuci smeju da ispričaju jedino bakama ili dekama. Kažu da fizičke i genetske karakteristike navodno preskaču jednu generaciju, pa nije ni čudo što su unuci toliko povezani sa bakama ili dekama, čini se da ih oni najbolje razumeju.

Venčanje je događaj koji bake i deke sa nestrepljenjem isčekuju, a nisu retke priče da se oni još od rođenja unuka ili unuke spremaju za dan kada će ih ispratiti do oltara. Kako se vreme venčanja, svadbe i rođenja dece pomerilo sa 20 na 30 godina, a nije usamljen slučaj da poneki i tek u petoj deceniji zakorače u brak, mnoge bake i deke, nažalost, ne dočekaju da vide svoje najmilije na njihov najbitniji dan.

Jedna mlada tako je na dan venčanja znala da njena, maltene nepokretna, baka koja ima čak 97 godina neće moći da prisustvuje njenom venčanju. Ona je pak veoma želela da njena prisustvuje ovom bitnom danu. Kako baka nije uspela da dođe na venčanje, ona je rešila da je na dan ceremonije poseti sa sve mladoženjom i gostima.

Kamera je zabeležila ovaj neverovatni trenutak. Nevesta je izašla iz auta u raskošnoj venčanici sa sve velom i bidermajerom i pohitala u zagrljaj baki koja je stajala na kućnom pragu. Naime, baka je veoma slabo pokretna i jedva je uspevala samostalno da stoji pridržavajući se za hodalicu. Unuka joj je pohitala u zagrljaj sa sve budućim suprugom, a u trenutku kada je zagrlila voljenu staricu, ženi su zasuzile oči od sreće. Verovatno je mislila da nikada neće videti najvoljeniju unuku u venčanici. Starica je bila zatečena ovim gestom i jedino što je uspevala da prozbori bilo je “Koliko si lepa. Divna si. Divni ste oboje”.

Snimak je uskoro postao viralan na Instagramu, pregledan je milion puta i dobio više od 675.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Ova devojka ima divno srce, jednako joj je lepa duša kao što je i ona lepa.

- Predivna je odluka ove neveste da na dan venčanja poseti svoju baku, voleo bih da imam ćerku poput nje.

- Meni je baka preminula godinu dana pred moje venčanje i bila sam koliko srećna na venčanju toliko i tužna što moja voljena bakica nje mogla da bude tu.

- Srećni su svi koji još uvek imaju bake i deke.

- Ovo je razgalilo moje srce i podsetilo me na moje trenutke sa bakom koja je preminula.

- Ovaj divni gest ove devojke će bukvalno produžiti život ovoj bakici.

- Predivan snimak i dokaz da je ljubav bake i unuke nešto posebno - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog video-snimka.

Bonus video:

00:23

Svadba Ljubiše Preletačevića Belog

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.