SKINULA SE U NIKAD PROVOKATIVNIJI KUPAĆI, PA PARADIRALA PRED SVIMA: Plavuša ZAPALILA MREŽE, gledajte SAMO (VIDEO)
Danska influenserka, Foto: PrintScreen/ TikTok/ gitte_von_g_official

nepristojno?

SKINULA SE U NIKAD PROVOKATIVNIJI KUPAĆI, PA PARADIRALA PRED SVIMA: Plavuša ZAPALILA MREŽE, gledajte SAMO (VIDEO)

Snimak influenserke u "nepristojnom" kupaćem kostimu razljutio je i mnoge članove TikToka

Objavljeno:

Danska influnserka i Instagram model Gite Fon Gi poznata je na društvenim mrežama po izrazito slobodnim, provokativnim snimcima, a atraktivna plavuša nedavno je otišla na odmor u jedan luksuzan hotel u turskom letovalištu Alanja.

Gite već danima deli snimke iz ovog rizorta, a na svima paradira pored bazena u toliko minijaturnom bikiniju, da isti prikriva bukvalno samo najintimnija mesta na telu.

Ova Dankinja ne libi se da pokaže sve svoje čari, a na snimcima zavodljivo šetka pored bazena i "koketira" sa kamerom, ponosno pokazujući atribute.

Njeni snimci zabeležili su na stotine hiljade pregleda, ali su istovremeno izazvali oštru debatu - neki tvrde da je veoma seksi i privlačna, dok drugi smatraju da je ovakvo ponašanje neprimereno i nepristojno.

"Ti si ipak u hotelu gde ima i dece", "Ovo je ponašanje za striptiz klub, a ne za hotel u kom su i porodice sa decom", "Bukvalno si gola izašla, ovo je zaista bruka", "Kupaći ti je primereniji za nudističku plažu", "Sramota me je u tvoje ime", neki su od komentara onih koji je osuđuju.

Gite je rešila da odgovori na ovakve opaske. "Nikada se osvrćem na to šta drugi ljudi misle. Ovo je moj život", napisala je i nastavila da deli izazovne snimke iz Alanje.

Šta vi kažete - da li je u redu nositi ovakav kupaći kostim u porodičnom odmaralištu?

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.