"PRVO TE J**U NA GRANICI, PA TE J**U ZA HRANU": Bosanac OPLEO po HRVATSKOJ, zapalio ceo REGION, LUDILO! (VIDEO)
Muškarac iz Bosne i Hercegovine, Foto: Printscreen/TikTok/CrazyEdoo

hit!

"PRVO TE J**U NA GRANICI, PA TE J**U ZA HRANU": Bosanac OPLEO po HRVATSKOJ, zapalio ceo REGION, LUDILO! (VIDEO)

Na svom TikTok profilu "CrazyEdoo" muškarac iz Bosne i Hercegovine, objasnio je sve probleme u vezi sa letovanjem u Hrvatskoj i zašto će, zbog poskupljenja čak do 30 posto, uvek pre izabrati neku drugu zemlju

Objavljeno: 12:22h

Zbog visokih cena apartmana i ostalih usluga ove sezone u Hrvatskoj čini se da je letovanje u ovoj zemlji nemoguće za brojne turiste. Na svakodnevne zamerke onih koji su se već na moru, ima i onih koji su naveli razloge zašto će ove godine zaobići Hrvatsku, što je slučaj i sa jednim Bosancem.

Na svom TikTok profilu "CrazyEdoo" muškarac iz Bosne i Hercegovine, objasnio je sve probleme u vezi sa letovanjem u Hrvatskoj i zašto će, zbog poskupljenja čak do 30 posto, uvek pre izabrati neku drugu zemlju. U njegovom slučaju Tursku ili Crnu Goru.

"Kreneš za Hrvatsku, prvo te j**u na granici, ali dobro. Pa dok uđeš, pa dok dođeš, pa te j**u za smještaj, pa te j**u za hranu i tako dalje i tako dalje. Skupa do bola. Lepa Crna Gora i naša Turska" kaže Edo u svom Tik Tok videu.

A onda je uporedio kako se 2.000 evra troše u Hrvatskoj, a kako u Turskoj.

Turska puno povoljnija za odmor

"Odeš u Tursku, iskupaš se, jeftino i po najpovoljnijim cenama. Jedi, pij koliko hoćeš sve u jednoj ceni... Dok već u Hrvatskoj za 2.000 evra šta možete dobiti? Devet dana samo smeštaj. A gde je hrana? Nema! U Turskoj dobijete i hranu i kupanje i avionsku hranu, sve za 2.000 evra. Jedi pij koliko ti je volja" dodao je Edo.

@autotransportribo #stitch mit @N1 Croatia NARAVNO DA JE DO CIJENE MALEDIVI SU JEFTINI OD HRVACKE …#balkan #balkantiktok #hrvatska #fypシツ ♬ Originalton - CrazyEdoo

U svojim sledećim videima, Edo je objasnio da se trenutno nalazi u Turskoj, odakle je još jednom želeo da iskaže nezadovoljstvo letom u Hrvatskoj, te je prokomentarisao snimak iz tamošnjih medija u kojima se žale na turiste i njihovo ponašanje.

"Ovako vam i treba, zaslužili ste, dok ste Bosance i Hercegovce nazivali paštetom i paradajzom. E neka vam sad vaših Engleza - rekao je Edo u videu.

Njegove objave privukle su veliku pažnju, pa su mnogi korisnici TikToka pohrlili da i sami prokomentarišu. Bilo je onih iz Hrvatske kojima je smetalo njegovo objašnjenje, ali i onih koji su se složili da je ova sezona preskupa.

"Ako ne možeš da priuštiš, idi u Tursku i Crnu Goru, lepota se plaća", "Ma najbolja je Grčka", "Ko ima ima, ko nema zbogom!", "To jarane 100 % je tako", "Ovcu možeš da šišaš svake godine, ali samo jednom se odere", "Argeta i paradajz zakon", "Idi brate gde hoćeš, nemaš šta da snimaš pa si se Hrvatske uhvatio", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod njegovih videa.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.