DIREKTOR 15 FIRMI DAO OTKAZ I PRODAO ZAMAK, PA PRONAĐEN MRTAV: Pored tela bogataša nađen OVAJ PREDMET
Dvorac, Foto: Rina.rs

tragedija

DIREKTOR 15 FIRMI DAO OTKAZ I PRODAO ZAMAK, PA PRONAĐEN MRTAV: Pored tela bogataša nađen OVAJ PREDMET

Policija trenutno ne tretira smrt kao sumnjivu

Objavljeno:

Direktor 15 firmi dao je otkaz i prodao zamak za 25 miliona funti u istom danu, a potom je pronađen mrtav.

Očuh grofa od Pembroka i direktor 15 firmi pronađen je mrtav od prostrelne rane u krugu jedne od najpoznatijih britanskih seoskih kuća. Stjuart Vindham Marej Trejpland pronađen je sa prostrelnom ranom od sačmare u blizini svog automobila koji je bio parkiran u Vilton hausu, raskošnom imanju od 14.000 jutara u blizini Solsberija, u Viltširu.

Smrt gospodina Trejplanda dogodila se istog dana kada su njegovo imanje i zamak sa 13 spavaćih soba u Danbitu, u Škotskoj, prodali agenti za nekretnine za 25 miliona funti, prenose britanski mediji.

Dvorac
Dvoracfoto: Rina.rs

"Dejli mejl" javlja i da je Trejpland bio direktor 15 firmi, i da je na dan smrti dao ostavku na tu poziciju u svakoj od njih. Policija trenutno ne tretira smrt kao sumnjivu i kaže da je smrt Trejplanda bila trenutna. Telo je identifikovao jedan Trejplandov prijatelj, pored njega je pronađena sačmara, a ubrzo se oglasila i porodica.

"Nažalost, Stjuart kojeg su mnogi poznavali kao Teršusa, preminuo je 12. juna u Viltonu. Neizmerno će nam nedostajati", kratko je saopštila porodica.

Bonus video:

00:20

Samoubistvo u SC Banjica

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.