LJUTA NA MUŽA ZBOG "SKROMNOG" POKLONA: Od multimilionera očekuje OVO kad zatrudni, mala NIJE NAIVNA UOPŠTE (VIDEO)
Linda Andrade, Foto: PrintScreen/ Instagram/ lionlindaa

bogatstvo

LJUTA NA MUŽA ZBOG "SKROMNOG" POKLONA: Od multimilionera očekuje OVO kad zatrudni, mala NIJE NAIVNA UOPŠTE (VIDEO)

Imaju kuće u Dubaiju, Las Vegasu i okrugu Orandž u Kaliforniji, poseduju više luksuznih automobila, a uvek putuju prvom klasom

Objavljeno:

Linda Andrade proslavila se kao "Originalna domaćica iz Dubaija" jer je pokazivala kako žive apsurdno bogati ljudi, a pre nekoliko dana je otkrila šta očekuje od supruga ukoliko zatrudni i kako je u jednom danu potrošila 16.000 dolara na markirane torbe i šolju za kafu od 24-karatnog zlata.

- Moj muž mi ljubi ruku jer sam ljuta na njega; kupio mi je samo dve dijamantske ogrlice umesto četiri - poručila je ona. Suprug Riki Andrade koji je multimilioner iz Meksika, poklonio joj je za rođendan 50.000 dolara i potrudio se da na Burdž Kalifi u Dubaiju piše natpis: "Srećan rođendan".

Imaju kuće u Dubaiju, Las Vegasu i okrugu Orandž u Kaliforniji, poseduju više luksuznih automobila, a uvek putuju prvom klasom. Linda je za The Post rekla da se nimalo ne stidi što na veoma direktan način prikazuje svoj stil života. Ali želi i da se zna da je muža upoznala pre nego što je bio bogat, dok je radio kao majstor za popravku mašina za pranje sudova.

- Bilo je to tako dugo putovanje, a Riki zna istinu. Mogu da objavljujem sve bez brige - dodala je Linda koja je odrasla u skromnoj porodici. Imala je dve godine kad su se preselili iz Jordana u Kaliforniju. Njena šestočlana porodica živela je u jednosobnom stanu, a onda je njen otac otvorio radnju za popravku elektičnih uređaja, a pre svega telefona i kompjutera.

Supruga je upoznala u teretani kada je imala 16 godina. Dala mu je broj očeve radnje jer se njen mobilni telefon pokvaio. Venčali su se tri godine kasnije. Nakon venčanja odustala je od studija medicine. Pre dve godine okrenula se društvenim mrežama, iz dosade.

Linda je pre nekoliko dana otkrila na Instagramu da ukoliko ostane trudna, očekuje od supruga plavi ili roze dijamantski prsten u zavisnosti od pola bebe, novu kuću jer joj treba prostora, ruže, spa tretmane i masaže svakog dana.

"Investicija u novi stan, nova Keli i Birkin torbica, Lambordžini, mejkover odmah čim se porodim, mnogo zlata, novi autombil", navela je. "Je li ovo realno?", "Pohlepa nema granica", komentarišu.

Bonus video:

00:14

Dara Bubamara na Mikonosu dominira i troši bogatstvo

(Espreso/ ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.