SA 14 GODINA POSTAO MILIONER, A DA GA VIDITE DANAS: Kupa se u PARAMA, od onoga što vozi BOLI GLAVA (VIDEO)
Dečak, Foto: Printscreen/TikTok/dekave1

bogataš

SA 14 GODINA POSTAO MILIONER, A DA GA VIDITE DANAS: Kupa se u PARAMA, od onoga što vozi BOLI GLAVA (VIDEO)

On već ima sve simbole bogatog biznismena

Objavljeno:

Mnogi žele da se obogate preko noći, što nije nimalo lako. Potrebno je mnogo rada i truda da biste dobili titulu bogataša. Primer toga je najmlađi milioner u Britaniji, koji je, može se reći, rođen pod srećnom zvezdom s obzirom na to da je njegov otac vlasnik uspešne kompanije. Međutim, on je svojom genijalnom idejom i uz očev blagoslov od svog prvog poslovnog angažmana zaradio 2 miliona evra.

Danas Harvi ulazi u novi izazov - preuzima očevu grupu kompanija "Howard SW Ltd." i kaže da već ima A-listu poznatih ličnosti, a među klijentima mu je i popularni glumac Tom Hardi.

- Razmišljao sam o karijeri u policiji, ali mislim da neću ići tim putem. Mislim da se mnogo više novca može zaraditi kroz poslovnu karijeru. Iako sam pohađao kurs upravljanja javnim uslugama na lokalnom koledžu, postepeno sam shvatio da to nije za mene. Želim da koristim svoje preduzetničke veštine da zaradim novac, i zato će očev posao biti prenet na mene - rekao je Milington za "The Sun."

Harvijev otac, Hauvard, nedavno je dobio dijagnozu rane demencije i veruje da će njegov sin moći da razvije porodični biznis.

- Nemam nikakvu brigu zbog toga što će Harvi preuzeti kompanije, već je pokazao da je sposoban da donosi dobre poslovne odluke. Možda neću moći još dugo da vodim posao, pa je ovo bio pravi trenutak da ga predam Harviju i radujem se tome u kom će se smeru kompanija kretati - rekao je Harvijev otac.

Harvi će već narednog meseca preuzeti upravljanje kompanijom koju je njegov otac osnovao 1997. godine.

- Video sam šta je otac postigao svih ovih godina i divim se tome, ali sada je moj red i želim da učinim posao još uspešnijim. Već sam počeo da dodajem više kompanija grupi kada sam pokrenuo posao s igračkama. I jedan od naših prvih klijenata bio je glumac Tom Hardi i njegova partnerka Šarlot koji su želeli dva kartinga za svoju decu. To je kao i svaki drugi posao. Pronađite prazninu na tržištu, izbegavajte nepotrebne troškove i ne odustajte od prepreka na svom putu. To je bio moj moto još od malih nogu i pokazao se kao dobar princip - kaže Harvi.

On već ima sve simbole bogatog biznismena - vozi se u Mercedesu AMG kabrioletu vrednom 70.000 evra sa personalizovanim tablicama. Automobili su, inače, njegova strast, ali priznaje da retko izlazi u provod i noćne klubove kao mnogi njegovi vršnjaci.

- Više volim da zarađujem novac nego da ga trošim. Pojedinci me možda nazivaju dosadnim, ali to je ono što uživam da radim. Nema sumnje da je bilo od velike pomoći što sam zaradio novac u tako mladim godinama. Siguran sam da bi bez nekoliko miliona na računu sve bilo drugačije, ali otac me je odgajao da radim naporno ako želim da napredujem u životu, i to je ono što nameravam da radim - zaključuje Harvi.

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

(Espreso/ Srećna Republika/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.