CNN OBJAVIO SKANDALOZAN SNIMAK DONALDA TRAMPA: Otkrivao stroge TAJNE o Iranu, ismevao OVU ŽENU?
Donald Tramp, Foto: Printscreen/Twitter/@DonaldJTrumpJr

amerika

CNN OBJAVIO SKANDALOZAN SNIMAK DONALDA TRAMPA: Otkrivao stroge TAJNE o Iranu, ismevao OVU ŽENU?

Prema audisnimku koji je objavljen, Tramp je govorio i o Iranu

Objavljeno:

Američki CNN objavio je snimak iz 2021. godine na kojem bivši predsednik SAD Donald Tramp u Nju DŽersiju govori o posedovanju dokumenata sa kojih nije skinuta oznaka tajnosti.

Kako se navodi, snimak uključuje i trenutak kada Tramp ukazuje da drži tajni dokument Pentagona sa planovima za napad na Iran.

„Ovo su papiri“, rekao je Tramp.

Takođe na snimku se može čuti kako se Tramp sa saradnicima šali i na račun mejlova Hilari Klinton. Trampove izjave na videosnimku, u kojima se kaže da su „ovo papiri“ i gde se poziva na nešto što bi trebalo da bude „veoma poverljivo“, mogle bi da potkopaju njegove ranije tvrdnje, kako nije imao nikakve dokumente kod sebe.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: Profimedia

„Nije bilo nikakvog dokumenta. To je bila ogromna količina papira i svega ostalog što govori o Iranu i drugim stvarima. Možda su zadržani, ali to nisu bili dokumenti. Nije se mogla skinuti tajnost sa toga. To su bile priče iz novina, časopisa, brojni članci“, izjavio je Tramp za Foks njuz.

Prema audisnimku koji je objavljen, Tramp je govorio i o Iranu.

„Samo sam razmišljao, jer smo razgovarali o tome. I znate, hteli su da napadnu Iran. Ovo su papiri. Ovo je sačinila vojska i dala meni. Kao predsednik sam mogao da skinem oznaku tajno. Sada ne mogu, ali znaš, ovo je još uvek tajna“, rekao je Tramp, prema snimku koji je objavio CNN.

Bivši američki predsednik se ranije ovog meseca izjasnio da nije kriv po 37 tačaka optužnice koje se odnose na navodno nezakonito rukovanje poverljivim dokumentima koji su pronađeni u njegovom odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.

Bonus video:

09:52

TRAMP TVRDI DA JE POKRADEN NA IZBORIMA! Optužio OVU kompaniju da je programirala mašine za krađu glasova SLEDI OŠTRA KAZNA

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.