PENZIONER PODIVLJAO ZBOG MEĐE, BACAČEM PLAMENA SRŽIO KOMŠIJU: Posle toga uzeo HARPUN, pa naciljao u NINU (VIDEO)
Trenutak kada je deda upotrebio bacač plamena, Foto: Printscreen/Daily Mail

UZNEMIRUJUĆE!

PENZIONER PODIVLJAO ZBOG MEĐE, BACAČEM PLAMENA SRŽIO KOMŠIJU: Posle toga uzeo HARPUN, pa naciljao u NINU (VIDEO)

Pretpostavlja se da se zastrašujući incident dogodio u Trudovojeu, selu na Dalekom istoku Rusije, u blizini Vladivostoka

Objavljeno:

Svađa oko parcele u Rusiji okončana je na neverovatno jeziv način - penzioner je bacačem plamena iz kućne radinosti prvo spržio jednog komšiju, a potom je komšinicu pogodio u vrat strelom iz puške za podvodni ribolov, javlja Daily Mail.

Ovaj jezivi događaj snimljen je kamerom. Kako se vidi, jedan čovek je pokušao da smiri penzionera navodno tokom svađe oko toga da li je komšiji krao struju.

Dok mu mlađi muškarac prilazi kako bi ublažio situaciju, on pokušava da iz ruku svog komšije uzme nešto što izgleda kao aparat za gašenje požara.

Međutim, na opšte iznenađenje, to je ustvari domaći bacač plamena koji čoveka u trenutku pretvara u hodajuću vatrenu loptu.

Starija žena koja stoji pored njega za dlaku izbegava istu sudbinu zahvaljujući otvorenim vratima koja su sprečila da plameni i nju proguta.

Dok čovek tetura unazad i pokušava da ugasi vatru, drugi se okupljaju oko njega pokušavajući da mu pomognu.

Pretpostavlja se da se zastrašujući incident dogodio u Trudovojeu, selu na Dalekom istoku Rusije, u blizini Vladivostoka.

Šokantno, ali spor se tu ne završava. Drugi video prikazuje ženu - šeficu lokalnog društva za raspodelu baštenskih parcela za koju se samo navodi da se zove Nina - sa strelom koja joj viri iz vrata.

Strela - navodno iz puške za podvodni ribolov - prošla joj je pravo kroz vrat, ali nekim čudom nije izazvala smrtonosnu ranu.

Dok ona stoji u potpunom šoku, čovek koji je zapaljen izgleda da je teško povređen sa opečenom kožom koja se ljušti sa njegovog tela.

Lokalni mediji javili su da je penzioner ispalio harpun dok je žena bila okrenuta prema njemu.

Svedok je lokalnim medijima rekao: "U zabuni, napadač je prišao predsednici udruženja baštenskih parcela sa puškom i uperio je u leđa. Kada su to videli, vrisnuli su, a njen muž, koji je stajao u blizini, pokušao je da spase ženu. U tom trenutku napadač je pucao i ženi strelom probio vrat."

Navodno su posmatrači srušili penzionera na zemlju nakon što je pokušao da se vrati u svoju kuću pre nego što je predat policiji.

Bolničari su kolima hitne pomoći prevezli obe žrtve u bolnicu.

Rečeno je da žrtva bacača plamena ima ozbiljne opekotine na više od 60 odsto tela i pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava za pomoć u troškovima njegovog lečenja.

Lokalni mediji prenose da je Nina operisana da bi joj izvukli strelu i da je pri svesti i da razgovara sa policijom. Očekuje se da će ove nedelje biti otpuštena iz bolnice.

Kako se saznaje, policija je otvorila istragu zbog pokušaja ubistva.

UPOZORENJE! VIDEO SADRŽI UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ!

(Espreso/ Telegraf/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.