TURISTI OBILAZILI GRAD, A ONDA SU NA DRVETU PRIMETILO NEŠTO JEZIVO: Pogledajte samo šta su SNIMILI, ogromno je
Pauk, Foto: PrintScreen/ TikTok/ options4k

jezivo

TURISTI OBILAZILI GRAD, A ONDA SU NA DRVETU PRIMETILO NEŠTO JEZIVO: Pogledajte samo šta su SNIMILI, ogromno je

Nije svejedno kada ugledate ovakvo stvorenje na nekoliko metara od vas

Objavljeno: 19:43h

Poznato je da pauk može da bude jedva primetan, kao onaj između komoda, čiji "rad" tek primetiti kada jednom godišnje sređujete taj deo kuće, ali i da može da bude ogroman, kao iz nekog horor filma.

Naravno, arahnofobija stvara iracionalni strah od ove životinje, ali naprosto kada vidite ogromnog pauka, taj deo koji nije sastav racija nestaje.

Tako je bilo i turistima, kako se čini u Australiji, koji su u parku ugledali ogromnog pauka, veličine omanjeg psa, kako se "odmara" na drvetu.

Video, postavljen pre šest dana na TikTok stranici "options4k", prikazuje grupu ljudi kako se vozi u turističkom voziću i panično kreće da ukazuje na ogromnu životinju na drvetu.

U tekstu na samom videu stoji da je ovo "normalan dan u Australiji" jer smo se više puta uverili da pauk sa tog kontinenta i na primer evropski su u odnosu SF filomova i nekih realističnih, prema evropskom čoveku.

O fantastičnosti pauka, u očima mnogih, svedoči i komentar osobe koja je rekla da je ovaj park podseća na "zabranjenu šumu iz franšize Hari Poter".

Bonus video:

01:47

PUNI SU PARAZITA, ZATO IH I ZOVU LETEĆI PACOVI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.