DEČAK ZAPLAKAO NA KAUČU KADA JE VIDEO ŠTA JE OTAC URADIO: Ovaj snimak će vas RAZNEŽITI (VIDEO)
Dečak zaplakao tokom prosidbe, Foto: Printscreen/Instagram/goodnewsballoon

preslatko

DEČAK ZAPLAKAO NA KAUČU KADA JE VIDEO ŠTA JE OTAC URADIO: Ovaj snimak će vas RAZNEŽITI (VIDEO)

Najveća pažnja je, ipak, na dečaku jer je on počeo da zapitkuje tatu šta radi, a zatim sledi totalni šok

Objavljeno:

Svaki muškarac koji za određenu damu vremenom shvati da je "ona prava", razmišljaće koji je idealan način da je zaprosi. Prosidba definitivno predstavlja jedan od najznačajnijih trenutaka u životu jednog para. Baš zato taj momenat treba da bude ovekovečen na način da ostane zauvek upamćen, a na muškarca pada odgovornost da taj dan učini nezaboravnim.

Uzburkana osećanja će sigurno pratiti obe strane - pripadnika jačeg pola koji će imati veliku tremu i ženu koja verovatno takav gest neće očekivati. Euforija može trajati mesecima, od samog dana prosidbe, tokom organizacije venčanja, pa sve dok ne prođe medeni mesec.

Ustaljeni redosled je da par treba da se zabavlja, utvrdi vezu, veri se, krene sa realizacijom venčanja, a onda i medenog meseca. Deca su ta koja dolaze na kraju, ali neretko mnogi nemaju jasan scenario kog se pridržavaju. Budući da je u današnje vreme bračna zajednica izjednačena s vanbračnom, mnogi parovi u ljubavi provedu ceo život, a tek onda je krunišu brakom. S druge strane, postoji veliki broj razvedenih koji reše da svojoj ljubavi pruže novu šansu. Oni mogu da se opredele da se ponovo venčaju, iako to većina ne radi. Takođe, brojni su i oni koji su uveliko otpočeli zajednički život i dobili i decu, ali ne smatraju da svoju ljubav "moraju" da ozvaniče i brakom, tačnije papirom.

Ipak, dešava se i da žena veoma želi "status" supruge, kao i sam čin venčanja i sve ono što brak sa sobom nosi, dok su i deca željna da znaju kada i kako su se njihovi mama i tata upoznali i na koji način su stali na ludi kamen. Tako je bilo i sa jednim desetogodišnjim mališanom, čiji je otac rešio da posle decenije od početka tajedničkog života konačno zaprosi njegovu mamu.

Snimak počinje slikom uobičajene večeri kada je cela porodica u opuštenom ambijentu u dnevnoj sobi ispred televizora. Dečak i mama sa ostatkom familije vidno prate neki program i u kućnom su izdanju. Muškarac ulazi u sobu i kreće da vadi kutijucu sa vereničkim prstenom iz džepa. Žena u početku uopšte ne shvata o čemu se radi i deluje gotovo besnp jer joj partner remeti televizijski program. Tek onda shvata o čemu se radi i stavlja ruke preko lica jer doživljava šok.

Najveća pažnja je, ipak, na dečaku jer je on počeo da zapitkuje tatu šta radi, a zatim sledi totalni šok.

- Tata, da li je moguće?! - ponavljao je šokirani dečačić.

Buduća nevesta u tom trenutku pljeska rukama, kao da je u pitanju opklada koju je upravo dobila. Potom sledi iskreni poljubac i zagrljaj budućih supružnika. Dečak se priključuje i grli oba roditelja.

Snimak je u rekordnom roku dobio više od 165.000 sviđanja samo na Instagramu. Međutim, mišljenja su bila podeljena. Naime, mnogi su smatrali da je sam čin prosidbe divan trenutak koji su očigledno svi čekali duži vremenski period i da je muškarac trebalo malo da požuri sa tim. Drugi su se složili da se mališan najviše obradovao prosidbi i da je zapravo prava svrha braka upravo u deci, dok je bilo i pojedinaca koji su tvrdili da je dečak totalno "pokvario" ceo trenutak.

- Divno, brak i porodica nisu izmišljeni bez razloga, Sam trenutak veridbe je sjajan, samo što je očigledno ovaj čovek trebalo da to uradi deceniju ranije, Nepotrebno cela porodica stresira dete koje je očigledno upućeno u sve pojedinosti njihovog odnosa, upravo zato se prosidba dešava pre rođenja dece, Zašto bi sve bilo savršeno kad klinac može da upropasti i ovaj trenutak, Majka izgleda kao da uopšte ne registruje dečaka, Tačno je da je prosidba trebalo da bude ranije, ali sam čin zaprepašćenja kod ove žene i deteta onda bi izostao, Braku dvoje ljudi se najviše raduju njihova deca i to je prava suština bračne zajednice - glasile su samo neke od reakcija na video-zapis.

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.