OTIŠLA NA VENČANJE, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Pronašla je mladoženju i samo što nije pala u nesvest (VIDEO)
Prevarena mlada, Foto: Printscreen/Tik Tok/cev141827

šokantno

OTIŠLA NA VENČANJE, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Pronašla je mladoženju i samo što nije pala u nesvest (VIDEO)

Mlada nije ni sanjala da će je zadesiti toliko bola baš na dan kada je partneru trebalo da se zakune na večnu ljubav

Objavljeno:

Mladencima bi dan venčanja trebalo da bude jedan od najlepših u životu i trenutak kada sa porodicama i prijateljima mogu da proslave početak zajedničkog života. I dok su mnogi spremni na taj korak, ulazeći odlučno u novo iskustvo zvano brak, drugi se do poslednjeg trenutka dvoume jer "žele da još malo švrljaju".

Jedna devojka koja je bila uverena da će kao i mnoge druge dame zablistati na svom venčanju poput princeze i da će taj datum pamtiti čitavog života, suočila se s gorkim iskustvom koje joj je priredio izabranik. Nažalost, ona ni nakon toga sigurno neće zaboraviti taj dan jer je svedočila sceni koju nije mogla da sanja ni u najgorim noćnim morama.

Dok je čekala svog budućeg supruga da se pojavi u opštini kako bi razmenili zavete, mlada je bila uzbuđena jer je očekivala da će joj se svakog trenutka pridružiti čovek njenog života koji će joj se zakleti na večnu ljubav. Međutim, kako se ispostavilo, on je baš na dan sopstvenog venčanja odlučio da pokaže svoje pravo lice, očigledno ne gubeći vreme.

Naime, budući da je sve snimljeno jer su na svadbu bili pozvali brojni fotografi i kamermani, video-zapis onoga što je mladoženja učinio brzo je završio na društvenim mrežama i postao jedan od naviralnijih na svetu. Zabeležen je trenutak kada ga je očajna mlada posle dugo vremena potrage, a nakon što se nije pojavio u opštini, zatekla polugolog s drugom ženom u obližnem vozilu.

U objavi se pojavljuje rasplakana mlada koja unezvereno s članovima svoje porodice i prijateljima juri oko restorana, dok je mladić bio u limuzini s drugom ženom. Snimljen je spuštenih pantalona i raskopčane košulje, a nakon što je shvatio šta se dešava, vidno se uznemirio i uzvrpoljio. Najpre je krenuo ka kameri ne bi li očigledno prekinuo snimanje, ali se već u sledećem trenutku predomislio i s prijateljima pobegao ka kolima.

Mladu kojoj umalo nije pozlilo tešili su prijatelji i dodavali joj vodu kako bi se osvežila i povratila jer nije mogla da stoji. Razočaranje je bilo toliko da na ove snimke niko ne može da ostane ravnodušan.

"Zašto je ovakvih ljudi toliko?, Toliko se osećam loše. Devojka koja je bila sa njim ići će u pakao, kao i ovaj muškarac varalica, Uhvaćen je, hvala Bogu!" komentarisali su korisnici mreže.

Na društvenim mrežama se povela diskusija o toj temi, a većina nije krila zgražavanje. U drugom snimku je tako jedan Tiktoker, pozivajući se na priču prevarene mlade, okarakterisao mladoženju kao nekoga ko ima narcisoidni poremećaj i ko je zato sklon takvom ponašanju.

- Narcisi uništavaju posebne prilike, ali je ovo što ste videli ekstremno, i najgore ikada. Jednostavno, oni ne razmišljaju o vašim emocijama, o posledicama svojih akcija, o tome kakav će uticaj one imati na vas - istakao je taj savetnik za odnose.

On tvrdi da je ovaj muškarac očigledno unapred sve isplanirao i da je to odlika njegovog ponašanja. S druge strane, on je verovatno bio besan jer je otkriven, pa će, imajući u vidu njegovu prirodu, sigurno kasnije pokušati da opravda svoje poteze "jer to je ono što narcisi rade zbog zle prirode".

Narcisoidni poremećaj karakteriše osećaj sopstvene važnosti i potreba za preteranim divljenjem okoline. Osobe sa tom dijagnozom žele superiornost u odnosima i ne podnose kritiku njihove ličnosti i ponašanja. Teško upravljaju emocijama, a često i ostvaruju površne odnose zbog takvog ponašanja. Žrtve često ostanu povređene u takvom odnosu za koje su mislile da je idealan, što u početku tako i izgleda dok ne usledi razotkrivanje.

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.