BILA JE U SEKTI GODINAMA, NJENA ISPOVEST ĆE VAS PRESTRAVITI: Udala se za dedu, morala da orgija i nešto još gore
Serena Keli, Foto: Printscreen/Instagram/serkelley

horor

BILA JE U SEKTI GODINAMA, NJENA ISPOVEST ĆE VAS PRESTRAVITI: Udala se za dedu, morala da orgija i nešto još gore

Sekta je operisala u nekoliko zemalja, a u njoj je važio "Zakon ljubavi" koji je nalagao da svako sa svakim može da ima odnose, uključujući i decu

Objavljeno:

Žena iz SAD, koja je rođena u jednoj od najbolesnijih sekti na svetu, bila je „nevesta“ 67-godišnjem vođi sa samo tri godine.

Serena Keli (40) je detinjstvo provela okružena fanaticima i pedofilima, članovima apokaliptične sekte „Deca Boga“ (Children of God), na čijem je čelu bio Dejvid Berg.

Sekta je operisala u nekoliko zemalja, pored SAD, uključujući Filipine i Japan. Oko 200 članova je 1969. godine osnovalo koloniju od 425 hektara u blizini opustele varoši Turber u Teksasu.

Serenini roditelji postali su članovi ranih 1970-ih godina jer su čuli romantične glasine da je u pitanju hrišćanska zajednica koja promoviše porodične vrednosti ljubav i mir.

Međutim, grupa „hrišćana“ se ubrzo pretvorila u monstrume, a žene su s*ksualno zlostavljane, terane da rade iscrpljujuće vežbe nalik vojnoj obuci i primorane da mole druge članove ua novac.

Serena je za britanski Miror rekla da ju je rođena majka Sara, predala „ocu Dejvidu“ da mu bude supruga.

– Mislim da je najpoznatija priča iz mog ranog detinjstva sa Bergom bila kada me je majka dala njemu za mladu, pa me je dovela kod njega nakon što sam napunila tri godine, neposredno posle mog trećeg rođendana – ispričala je ona za pomenuti tabloid.

– Stavio me je u krilo, poljubio me i održao čitav govor o tome kako ću zauvek biti njegova i da ćemo imati našu zajednicu – opisala je Serena jeziv ritual.

Berg joj je stavio prsten preko omotane trake zato što je bio prevelik za dečji prst, pa joj naredio da ga nikada ne skida.

U tom trenutku je već bio „oženjen“ sa drugim devojčicama starosti 12 i 15 godina.

Umobolni vođa sekte je takođe uspeo da ubedi hiljade sledbenika da dolazi smak sveta i da je jedini način da se spasu putem s*ksa i orgazama. Da bi im uspelo u tome žene su morale stalno da budu „dostupne“ svakom muškarcu.

Verovatno najbolesniji Bergov potez bio je njegov „Zakon ljubavi“, u kojem je navedeno da svako u kultu može imati odnose sa bilo kim drugim, uključujući i decu.

– U Bergovoj kući bila sam izložena čestom s*ksualnom zlostavljanju, kako na meni, tako i zbog onoga čemu sam prisustvovala. U Bergovoj kući je stalno bilo orgija, mnogo puta bih ostajala sama i lutala kućom dok su pijane orgija bile u dnevnoj sobi – ispričala je ona.

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.