ZAPANJILA SVE TETOVAŽOM U DONJEM DELU LEĐA: Svi bruje o JEDNOM DETALJU, da li ste videli OVAKO NEŠTO? (VIDEO)
Devojka sa tetovažom, Foto: Printscreen/tiktok/victoriaashleyxo

TIKTOK

ZAPANJILA SVE TETOVAŽOM U DONJEM DELU LEĐA: Svi bruje o JEDNOM DETALJU, da li ste videli OVAKO NEŠTO? (VIDEO)

Ta prilično glomazna tetovaža prostire se preko njenog donjeg dela leđa i ulazi u stražnji otvor, što je ta modna influenserka nazvala neidealnim

Objavljeno:

Kada se odlučite da uradite tetovažu morate da vodite računa o svemu. S obzirom na to da će crtež biti trajan, povedite računa o slici ili natpisu da se kasnije ne biste pokajali. Međutim, i mesto tetovaže je veoma važno, pa se savetuje da ga pažljivo birate. Upravo o tom problemu govorila je poznata influenserka iz Amerike koja se definitivno pokajala zbog crteža koji je uradila na koži, a ovo je njena priča.

Viktorija se obratila pratiocima na TikToku kako bi podelila jedinu stvar u životu zbog koje se pokajala - ogromne tetovaže vilinog konjica koja se prostire preko njenog donjeg dela leđa.

Ta prilično glomazna tetovaža prostire se preko njenog donjeg dela leđa i ulazi u stražnji otvor, što je ta modna influenserka nazvala neidealnim.

- Pošto sam dobila mnogo zahteva da pokažem vilinog konjica, pokazaću vam - rekla je Viktorija svojim pratiocima na TikToku.

Dok je spuštala pantalone da pokaže ogromnu, izbledelu tetovažu upozorila je pratioce da dobro razmisle pre nego što se odluče za trajni crtež.

- Ide gotovo u moj stražnji otvor. Tako da sve što imam da kažem jeste - ako postoji tetovaža koju želite, zaista dobro razmislite i ne žurite. Ovo je imalo značenje u trenutku kada sam ga uradila, bio je to simbol ponovnog rođenja, ali sada... - rekla je očajna devojka.

Međutim, to značenje je sada potpuno nestalo.

- Ali sada je to samo ogromna buba na mom donjem delu leđa koju ću imati do kraja života ukoliko se ne odlučim za lasersko uklanjanje - dodala je ona.

Komentari njenih pratilaca su se nizali, a pojedinci su čak rekli da im se tetovaža sviđa. Pojedinci su čak u šaljivom tonu tražili "pravdu za vilinog konjica", ali je većina istakla kako je tetovaža jeziva i da je "ogavno što joj ulazi u zadnjicu".

- Iskreno, veoma je slatko, možda samo malo treba popraviti da bude svetlije, Neeeee... Mislio sam da će biti mala, Izgubio sam opkladu sa suprugom. Istetoviran mi je nadgrobni spomenik sa natpisom "bolje da imaš s*anje", ali ne žalim - glasili su samo neki od komentara.

(Espreso/Srećnarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.