OSTAVILA JE MUŽA SAMOG SA DECOM, A U SOBI JE POSTAVILA KAMERU: Nije mogla ni da sanja šta će uraditi
Otac čuva decu, Foto: PrintScreen/ Instagram/ mamajotes

da li je realno

OSTAVILA JE MUŽA SAMOG SA DECOM, A U SOBI JE POSTAVILA KAMERU: Nije mogla ni da sanja šta će uraditi

Kada se mama vratila kući, zatekla je nesvakidašnji prizor

Objavljeno: 19:40h

Roditelji znaju kako je to kada pokušavaju da ugrabe trenutak mira u prepunom dnevnom rasporedu. Posao, obaveze oko kuće i deca su samo neke od uobičajenih stvari koje su na svakodnevnom planu. Dok su deca još bebe, prijatelji najčešće govore roditeljima da treba da koriste trenutak kada dete spava, da se odmore i oni. Međutim, zbog brojnih obaveza oko bebe to je gotovo nemoguće. Toliko puta se mnogima desilo da taman kada pripreme obrok, popiju kafu u retkim trenucima mira ili pospreme delimično po kući i reše da odmore na kratko, dođe trenutak da se njihova beba budi, tako da od spavanja nema ništa.

Međutim, to je moguće kod dece koja su zaista mala, budući da mališani kako rastu odbijaju da spavaju posle podne. Ukoliko imate dvoje dece, poseban je problem uspavati ih oboje. Mališani kada su u istoj sobi kreću da se igriju i u tom slučaju od spavanja nema ništa.

Tate su tu da dete školskog uzrasta odveze na neki sport ili kod drugara, iako u svakoj porodici postoje izuzeci i pravila koja važe samo u njihovoj kući. Mama dečaka koji je školskog uzrasta, početnih razreda i devojčice koja je predškosle dobi je smatrala da su deca dovoljno samostalna da može da ih ostavi i sa tatom kako bi ona završila neke svoje obaveze.

Kada se vratila kući, zatekla je nesvakidašnji prizor. Deca su bila kompletno namirena, ali i fokusirana na crtanje. Jedino što je bilo čudno je činjenica da tata spava na ganituri u dnevnoj sobi pored dece, a ona su bila bez ikakve kontrole. Mama je prišla da vidi šta mališani zapravo rade i šta im je toliko okupiralo pažnju i shvatila je da im je njihov otac "zadao" zadatak koji se sastojao u tome da ga nacrtaju dok on spava. Deca su to veoma ozbiljno shvatila i izgleda da su se čak i takmičila ko će ga bolje nacrtati, a za to vreme njihov tata je ugrabio dobar trenutak sna posle napornog dana na poslu.

Snimak je izazvao opšte oduševljenje i postao viralan na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je dobio 2 miliona i 610.000 sviđanja, dok su se komentari samo ređali.

- Ovaj tata je čist genije -

- I ja sam praktikovala da se toga igram sa sinom. Kad god nije hteo da zaspi, rekla bih mu da se takmičimo u tome ko će prvi da zaspi, taj je pobednik. Upalilo bi baš svaki put -

- Svakako će ga probuditi da mu pokažu kako su ga nacrtali, čim završe -

- Mora da im je rekao i da ga ništa ne pitaju kako ga ne bi ometali da ne bi poremetio početni položaj koji je zauzeo -

- Ovo u mom slučaju nije dalo rezultata. Probudili bi me 100 puta da mi pokažu apsolutno svaki bezuspešni pokušaj crtanja, još bih morala da ustajem i da ih učim da crtaju, to je tek propast! -

- Nikako! Vrištali bi jedni na drugog otimajući se oko bojica -

- Ni ne planiram decu uskoro, ali sačuvao sam ovaj snimak u slučaju da mi bude preko potreban san tada.

Bonus video:

01:24

Maturski ples kod bodljikave žice i kordona u Zvečanu: Maturantima se u kolu pridružili i roditelji, nastavnici, građani

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.