KRVAVI PIR U TURSKOJ: Preprečio put bivšoj ženi, njen otac hteo da mu otme pušku, a onda je usledio HOROR (VIDEO)
Obračun na ulici u Turskoj, Foto: Printscreen/Twitter/@derincemizhaber

STRAVA I UŽAS

KRVAVI PIR U TURSKOJ: Preprečio put bivšoj ženi, njen otac hteo da mu otme pušku, a onda je usledio HOROR (VIDEO)

Stravično ubistvo koje se dogodilo na ulicama Gazijantepa potreslo je Tursku

Objavljeno:

Mersan Kose (25) ubio je svoju bivšu ženu Bilge Kaju (25) i njenog oca Ertugrula Kaju (47) nasred ulice u Gazijantepu.

Brutalna egzekucija snimljena je mobilnim telefonom, a snimak se pojavio na društvenim mrežama. Zločin se dogodio u naselju Atakent u petak u popodne.

Na videu je snimljeno kako je osumnjičeni Mersan Kose (25) zaustavio svoje vozilo ispred automobila kojim je upravljala njegova bivša žena, Bilge Kaja (25).

Mersan Kose je izašao iz svog automobila i pucao iz lovačke puške na vozilo u kojem su bili njegova supruga i tast. Ertugrul Kaja, koji je izašao iz vozila, pokušao je da zaustavi svog bivšeg zeta i da mu otme oružje. Međutim, Kose je pobegao nakon što je upucao Ertugrula Kaju i svoju bivšu ženu u automobilu.

Ranjeni otac i ćerka su prevezeni u bolnicu ali im nije bilo spasa, prenosi DHA.

Ekipe Uprave za javnu bezbednost Biroa za ubistva formirale su poseban tim za hapšenje Mersan Kose, koji je pobegao nakon ubistva.

Timovi su pregledali sve zapisekamera u okolini. Ekipe, koje su utvrdile mesto gde se Kose krio, organizovale su akciju na različite adrese iz predostrožnosti i obezbedile da on ostane tamo gde je bio. Kose je uhvaćen u raciji koju je organizovala policija juče uveče.

Mersan Kose, čije je ispitivanje u policijskoj stanici završeno, prebačen je u zgradu suda nakon zdravstvenog pregleda.

Tokom Koseovog ispitivanja u policijskoj stanici, on je rekao da su on i njegova supruga imali nesuglasice tokom celog braka i da se na kraju razveli. On je odmah priznao zločin.

Kako pišu turski mediji, do ubistva je došlo posle potpisivanja sudske odluke kojom je nesrećnoj ženi dato starateljstvo nad četvoromesečnim detetom koje je imala sa bivšim mužem, od kojeg se razvela pre sedam dana.

On je istakao da ga je odluka suda oko starateljstva „slomila“.

„Ova odluka je slomila moju psihu. Posle razvoda nisam mogao da vidim svoje dete“, navodno je rekao ubica.

„Pratio sam auto bivše supruge sa njenim ocem i presekao ih u pogodnom trenutku. Pao mi je mrak na oči, otvorio sam vatru iz puške. Bivši tast je pokušao da me spreči, ali nisam slušao i pucao sam na njih oboje. Nisam želeo da bude ovako, kajem se“, dodao je on.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.