ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU ŽENE KOJU SU NAŠLI ŽIVU U KOVČEGU NA NJENOJ SAHRANI: Porodica doživela novi UŽAS!
Žena pronađena điva u kovčegu, Foto: Printscreen/Instagram/eluniversocom

Čudo u ekvadoru

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU ŽENE KOJU SU NAŠLI ŽIVU U KOVČEGU NA NJENOJ SAHRANI: Porodica doživela novi UŽAS!

Nakon smrti 16. juna, gospođa Montoja je vraćena u istu pogrebnu kuću u kojoj je bila pre početnih priprema za sahranu na javnom groblju, javili su lokalni mediji

Objavljeno:

Žena iz Ekvadora umrla je nekoliko dana nakon što su ožalošćeni članovi porodice bili šokirani kada su je našli živu u kovčegu na njenoj sahrani. Bela Montoja (76) pronađena je živa nakon što ju je lekar proglasio mrtvom u bolnici u gradu Babahojo.

Nakon što su je ožalošćeni čuli kako kuca iz kovčega, hitno je vraćena u istu bolnicu na lečenje. Ona je provela sedam dana na intenzivnoj njezi, a ekvadorsko ministarstvo zdravstva potvrdilo je da je umrla u petak od ishemijskog moždanog udara.

Nakon smrti 16. juna, gospođa Montoja je vraćena u istu pogrebnu kuću gde je bila pre početnih priprema za sahranu na javnom groblju, javili su lokalni mediji.

Ministarstvo zdravlja Ekvadora formiralo je komisiju stručnjaka za razmatranje njenog slučaja.

Sličan slučaj u Njujorku

Nakon što je proglašena mrtvom 9. juna, gospođa Montoja je stavljena u kovčeg i odvedena u pogrebno preduzeće u Babahoju, jugozapadno od glavnog grada Kita.

Ali nakon skoro pet sati u kovčegu, žena je pokucala iz kovčega, što su čuli njeni rođaci koji su stigli da se presvuku za sahranu.

Bela Montoja nije jedina osoba koja je nedavno "oživela" nakon što je zvanično proglašena mrtvom. U februaru je 82-godišnja žena pronađena kako diše dok je ležala u državi u pogrebnom zavodu u državi Njujork. Proglašena je mrtvom tri sata ranije u staračkom domu.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.