DEČAK (2) SE ZAKLJUČAO U SOBU, OTAC NEMOĆAN STAJAO ISPRED VRATA: A posle 45 minuta...
Otac dečaka, Foto: Printscreen/TikTok/thecarlinfamily

drama

DEČAK (2) SE ZAKLJUČAO U SOBU, OTAC NEMOĆAN STAJAO ISPRED VRATA: A posle 45 minuta...

Ovaj video-snimak pokazuje koliko je dovoljan samo trenutak nepažnje da se situacija pretvori u veoma veliku neprijatnost

Objavljeno:

Roditelji jednog malenog dečaka iskusili su veliku neprijatnost i stres nakon što se on zaključao u jednoj od spavaćih soba. Dvogodišnjak je, naime, nesvesno okrenuo ključ kada je za sobom zatvorio vrata, nakon čega je nastala drama koja je trajala ukupno 45 minuta.

Iako je otac sve vreme pkušavao da ostane miran i dečaku lepo objasni kako da okrene ključ na drugu stranu, mališan je sve vreme negodovao. Istovremeno, to se odvijalo pred očima njihove starije ćerke, dok je majka snimala nezgodnu situaciju, očigledno je na početku videvši kao veoma zabavnu. S druge strane, njen suprug se preznojavao i ponavljao da ne može da veruje šta ga je snašlo, prekrivajući rukama lice.

Ipak, ono što je interesantno jeste da su roditelji u spavaćoj sobi u kojoj je bilo njihovo mlađe dete imali sigurnosne kamere, tako da su sve vreme mogli da vide šta on zapravo radi.

Roditelji su preko kamere u sobi sve vreme posmatrali šta mališan radi i kako se bori sa bravom

I dok je otac bodrio sina da "samo on može da otključa vrata jer ih je on i zaključao", čini se da dečak nije shvatao ozbiljnost situacije. U jednom trenutku otac je otišao po šrafciger kako bi pokušao da njime otvori vrata.

- Ašer, molim te samo pokušaj da otključaš. Ne lupaj nogom, pokušaj da otključaš - savetovao je otac dete.

A onda se nervozno okrenuo ka ženi.

- Dušo, on ne otvara. Ozbiljan sam, neće da otvori, to je problem - ponavljao je on uzbuđeno.

U pozadini se čuje kako i žena ponavlja da situacija više nije zabavna i da se nikada nisu zaključavali.

- Ašer, dodirni ovo. Osećaš li to pod rukama? Okej, da li se sećaš kako si zaključao vrata? Sada uradi obrnuto. Okreni na suprotnu stranu - bio je uporan otac objašnjavajući detetu kako da rukuje kvakom.

Mališanje je u jednom trenutku nasmejao roditelje rekavši kako je "on samo beba" i da ne može da uradi ono što oni od njega traže. Pošto je na kraju sve bilo bezuspešno otac je pokušao i da preko kamere objasni detetu šta da radi, ali ni to nije pomoglo. Na kraju je alatom demontirao bravu i izbavio sina.

Mnogi su na TikToku, gde je ova snimak postao viralan, odahnuli kada su videli da je dete konačno van sobe.

- Frustracija dok pokušavate da objasnite nešto tako jednostavno deci... -

- "Ja sam beba"! O, Bože! Kada je to rekao rastopilo mi se srce -

- On je zapravo jako strpljiv. Moji roditelji bi počeli da viču -

- I ja se smejem kad sam nervozna -

- Tata izgleda prilično stresirano - komentarisali su korisnici mreže.

Bilo je i Tiktokera koje je čitava situacija nasmejala, međutim, mnogi su videli ozbiljnost u tome, kao i mogućnost da sve bude daleko gore. Većina je pohvalila smirenost oca koji je strpljivo pristupio situaciji, bez paničenja. S druge strane, pojedincima je bilo čudno to što je majka čitavu situaciju videla kao zabavnu. Međutim, ona je u komentarima kasnije objasnila da je to njen odbrambeni mehanizam u takvim situacijama i da je bla zatečena pa nije znala kako da se ponaša.

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.