MELANIJA ŽARI U ŠESTOJ DECENIJI, BIVŠA DAMA ODUZIMA DAH: Jedan DETALJ svima ZAPAO ZA OKO, izgleda kao BOGINJA! FOTO
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

trampovi

MELANIJA ŽARI U ŠESTOJ DECENIJI, BIVŠA DAMA ODUZIMA DAH: Jedan DETALJ svima ZAPAO ZA OKO, izgleda kao BOGINJA! FOTO

Uz Melaniju je bio prisutan i njen sin, 17-godišnji Baron Tramp

Objavljeno:

Bivša prva dama SAD, Melanija Tramp, ove srede je viđena kako izlazi iz Tramp Tauera u Njujorku uoči rođendanske proslave supruga Donalda. Melanija je nosila elegantnu belu košulju-haljinu, a ovo je ujedno i njeno retko pojavljivanje u javnosti jer u poslednje vreme baš i ne možemo da je vidimo gotovo nigde.

Uz Melaniju je bio prisutan i njen sin, 17-godišnji Baron Tramp, a veruje se da su se uputili u Bedminster, gde se očekuje proslava Donaldovog 77. rođendana, kako pišu strani mediji.

Inače, bivša manekenka u šestoj deceniji života je u top formi i ima jako uzak struk, te se mnogi pitaju kako joj to uspeva. Prema pisanju stranih medija, Melanija je visoka 176 centimetara i ima 62 kilograma.

Manekenka ne prati trendove i ne podvrgava se redukcijskim dijetama usmerenim na drastično mršavljenje. Praktikuje uravnotoženu, zdravu ishranu koja se temelji na voću. Pravilo je jednostavno - svakog dana, uz ostalo, pojede sedam komada nekog voća.

Često jede i povrće, posebno spanać i paradajz. Redovno pije jogurt od obranog mleka, uživa u ribi, a ni ona ni suprug Donald tokom putovanja po inostranstvu nikad nisu hteli da isprobavaju lokalne specijalitete. Radije su jeli salate ili neka jela koja se spremaju i u Americi, poput pečene piletine i bifteka.

1 / 12 Foto: Tanjug / Ap

Podsetimo, Melanija i Donald pred oltar su stali 22. januara 2005. na Floridi. Njihovo venčanje je proglašeno najglamuroznijim u 21. veku, a Melanija je nosila Diorovu venčanicu vrednu 100.000 dolara.

Bonus video:

09:52

TRAMP TVRDI DA JE POKRADEN NA IZBORIMA! Optužio OVU kompaniju da je programirala mašine za krađu glasova SLEDI OŠTRA KAZNA

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.