6 GODINA NIJE PRAO KOSU, SKROZ MU SE UĆEBALA: Onda je devojka uzela STVAR u svoje RUKE, pazite samo ŠTA JE URADILA
Pranje kose, Foto: Printscreen/TikTok/alessandrasophiaa

fujčina!

6 GODINA NIJE PRAO KOSU, SKROZ MU SE UĆEBALA: Onda je devojka uzela STVAR u svoje RUKE, pazite samo ŠTA JE URADILA

Mlada žena po imenu Alesa je specijalnim tretmanom uspela da opere dredove svog partnera, što je izazvalo veliko interesovanje na TikToku

Objavljeno:

Jedna Tiktokerka po imenu Alesa zapanjila je sve na toj društvenoj mreži objavivši video kako pomaže svom momku u pranju kose. Međutim, tu možda ništa ne bi bilo neobično da nisu u pitanju vlasi koje nisu oprane čak punih 6 godina.

Mladić je, naime, sve to vreme nosio dredove, pa je napokon zatražio od devojke da mu pomogne kako bi uspeo da detoksira kožu glave. U te svrhe je ovaj par, pak, primenio jednu veoma zanimljivu metodu.

Devojka je pokazala u videu šta je sve sipala kao detoks tretman za kosu njenog momka

Naime, kako je Alesa u objavi istakla, ona je koristila kombinaciju sode bikarbone, limunovog soka i jabukovog sirćeta. Otkrila je i kako prvi put radi tako nešto, kao i da joj je najveća teškoća činjenica da njen dečko ima izuzetno dugu kosu. Takođe, navela je da je neophodno, kako bi se kosa zaštitila od prljavštine, nagomilane masnoće i toga da se u potpunosti ne ukovrdža, detoks-tretman raditi na svakih šest meseci.

Pranje kose
Pranje kosefoto: Printscreen/TikTok/alessandrasophiaa

Ona je partnerove vlasi stavila u posudu sa vodom, a zatim dodala sve navedene sastojke. Oni koji su gledali video bili su svedoci hemijske reakcije usled koje je sve počelo da šišti i menja boju. Voda je tako poprimila tamnobraon nijansu i to sve od nakupljene prljavštine i prašine koju su izvukli soda, limun i sirće.

U drugim objavama Alesa je ponovila čitav proces stiskajući dredove i ribajući svaki ponaosob. Kada je završila sa prirodnom hemijom i tretmanom, koji je njenom momku bio i više nego neophodan, ona je prešla na šampon i na balzam kako bi završila temeljno pranje. Kada je završila pokazala je rezultat. Mladićevi dredovi bili su zategnutiji, duži i svetliji.

- Vau - bilo je sve što je napisala vidno i sama iznenađena Alesa.

Ona je dodala da je detoksikacija kose invazivnija od običnog pranja kose i da se zbog toga ne radi često. Njeno zanimljivo otkriće privuklo je pažnju ljudi i sakupilo više od 6,8 miliona pregleda i mnoštvo komentara.

- Kosa izgleda punija i duža -

- Ja koji ne mogu da zaspim noću, a da nisam oprao kosu... -

- Imam toliko pitanja -

- Ovo je toliko lepo -

- Znači tako se to radi?! - komentarisali su korisnici mreže.

Na kraju je Alesa istakla i da njen dečko u proteklih 6 godina jeste prao kosu na uobičajen način, ali to navodno nije činio dubinski na nalin na koji je ona pokazala. Pojednci su kosu mladića uporedili s firzurom legendarnog Boba Marlija i naglasili kako zaista treba imati hrabrosti nositi tako nešto, ali i veliku odgovornost i strpljenje za održavanje.

Bonus video:

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.