HOROR U LONDONU: Policija jurila muškarca, a onda su zatekli JEZIV PRIZOR
Engleska policija, Foto: Matthew Cooper / PA Images / Profimedia

stravična scena

HOROR U LONDONU: Policija jurila muškarca, a onda su zatekli JEZIV PRIZOR

Policija je neko vreme pratila vozilo pre nego što je automobil udario u baštensku ogradu u Stretamu.

Objavljeno:

Vlasti u Londonu sprovode istragu nakon što je na železničkim šinama pronađeno telo muškarca kojeg je jurila policija. Policajci su krenuli u potragu juče oko 3.26 časova ujutru, nakon što je vozač automobila koji je išao ka ulici Streatham High Road odbio da stane.

Policija je neko vreme pratila vozilo pre nego što je automobil udario u baštensku ogradu u Stretamu. 34-godišnji vozač je pobegao, a policajci su priveli dve osobe koje su bile sa njim u automobilu. Policijski helikopter je pretražio područje u potrazi za odbeglim muškarcem i primetio telo na šinama. Na lice mesta stigla je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt muškarca.

„Policija dobila dozvolu za hajku“

Nezavisna kancelarija za ponašanje policije (IOPC) potvrdila je da je pokrenula istragu o incidentu. „Policija je dobila dozvolu za potragu. Policajci su kratko vreme pratili vozilo i signalizirali vozaču da stane“, saopštila je policija, a prenosi The Guardian.

Portparol IOPC-a je takođe potvrdio da je pottraga odobrena.

„Obavešteni smo da je počela ovlašćena potraga. Ubrzo nakon toga, automobil je navodno udario u baštensku ogradu i policajci su priveli dva putnika. Vozač je pobegao, a policajci su ga jurili peške. Rečeno nam je da se popeo na šinsku ogradu gde je „ Nažalost, helikopter je pronašao njegovo telo. Pokrenuli smo istragu“, rekao je on.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.