DEČAK JE HTEO DA IMA PSA, A ONDA SU SE UMEŠALI RODITELJI: Pazite samo šta su uradili... (VIDEO)
Dečak, Foto: Printscreen/Instagram-pitbullsglobe

PRESLATKO!

DEČAK JE HTEO DA IMA PSA, A ONDA SU SE UMEŠALI RODITELJI: Pazite samo šta su uradili... (VIDEO)

Ovaj video-snimak mnoge je rasplakao i to s jakim razlogom

Objavljeno: 20:41h

Mnogima od nas roditelji su obećavali ljubimca koji je trebalo da stigne "naredne godine". Što je dete raslo tako su se godine povećavale, a izgovori mama i tata su bili da dete i dalje nije sposobno da se stara od nekoj životinji. Mama bi često imala kec u rukavu u vidu izgovora da će dete izgustirati kućnog ljubimca koji će samo njoj da padne na teret.

Jedan dečak je tako od malena imao veliku želju da dobije psa. Međutim, njegovi mama i tata su iz nekog razloga smatrali da je on još nespreman na odgovornosti koju sa sobom nosi odgajanje ljubimca, a pogotovo u kućnim uslovima. Mališan je, ipak, iz godine u godine ponavljao tu želju i očekivao da mu psa donesu Deda Mraz, Božić Bata ili Zubić vila. Kako se približio pubertetu prestao je da veruje u bajke, a samim tim je i zaboravio na davnu najveću želju.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram-pitbullsglobe

Baš kada je dečak uveliko zaboravio šta želi i pomirio se sa sudbinom da nije ni prvi ni poslednji koji će odrastati bez ljubimca usledio je preokret. Snimak je ubrzo postao viralan, a samo na Instagramu je dobio pola miliona pregleda.

Tata je najpre u naručju držao štene i približavao se dečaku koji je bio okrenut leđima i sedeo u trosedu gledajući televiziju. Roditelji su očigledno iskoristili trenutak dečakove zaokupiranosti filmskim programom da bi u kuću uneli malenog psa.

Potom je otac sinu stavio štene u naručje, na šta je dečak ostao zapanjen. Bio je vidno zbunjen i kao da ne shvata u trenutku šta se zaista desilo. Najpre je mislio da je štene igračka, pa ga je dirnuo po glavi, a onda je njegovo lice sve pokazalo. Kao da je shvatio da to nije bilo koji pas, već njegov ljubimac, onaj kog je želeo svih ovih godina. Bez ikakvog skrivanja počeo je da plače kao beba stežući malenog psa u naručju.

Snimak je razgalio i najtvrđa srca, a tata je na kraju prišao i pomilovao i sina i psa.

Usledile su mnogobrojne reakcije.

- Dečak nije mogao da suzdrži suze. Odmah se vidi da će njih dvojica biti najbolji drugari. Mališan je bio toliko srećan, kakav divan dečak -

- Čini se da obojica plaču, i dečak i pas. Čak i tata, iako se čini jakim... topim se bukvalno -

- Plačem kao kiša -

- Ovi roditelji su napravili pravu stvar i ovaj dečak će to umeti da ceni -

- Ne samo što će pas biti dečakov najbolji drug, već će i dečak biti najbolji prijatelj baš tom psu -

- Gledajući snimak počela sam da plačem i pre klinca -

- Način na koji dečak guta knedle pre nego što počne da plače je ključan -

- Divni su - glasile su samo neke od reakcija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.