TUŽNA PRIČA LEPE STUDENTKINJE: Ćerka poznatog HEROJA htela da proslavi kraj godine, a onda je naletela na MONSTRUMA
Grejs Kumar, Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA

TUŽNA PRIČA LEPE STUDENTKINJE: Ćerka poznatog HEROJA htela da proslavi kraj godine, a onda je naletela na MONSTRUMA

Studentkinja medicine koja je izbodena nasmrt u Notingemu bila je ćerka poznatog doktora i mlada nada hokeja na travi

Objavljeno:

Grejs Kumar (19) vraćala se kući nakon što je izašla u grad da proslavi kraj godine sa kolegom Barnabijem Veberom (19) kad su naišli na napadača sa kapuljačom. Svedoci tvrde da je izbila "žestoka svađa" koja se završila tako što je osumnjičeni (31) nasmrt izbo nožem tinejdžere. Napadač je zatim ubio i prolaznika Iana Koutsa, ukrao njegov kombi, a potom zgazio troje ljudi.

Danas se ispostavilo da je otac nastradale devojke doktor Sandžoj Kumar koji je poznat po tome što je spasao živote trojice tinejdžera koji su izbodeni u napadu pripadnika bande u blizini njegove ordinacije u Londonu 2009. godine.

- Hteli smo da zatvorimo ordinaciju oko 17 časova kad je ušlo osam mladih afro-karipskih momaka. Trojica su bila izbodena. Dvojica su zadobila ubodne rane na levoj strani grudnog koša koja je zaista blizu mesta na kome se nalazi srce. Drugi je uboden u levu stranu stomaka. Ordinacija je postala poljska bolnica - pričao je tada Kumar koji je za herojsko delo dobio i nagradu.

Skrhana porodica devojke odbila je da komentariše užasno ubistvo.

Grejs je bila zvezda engleskog hokejaškog programa za mlade budući da je bila deo nacionalnog tima za ekipe do 16 i do 18 godina. Bila je najbolji golgeter Engleske u svojoj starosnoj kategoriji 2019. godine. Na univerzitetu je nastavila da se bavi hokejom pomažući ženskom timu Surbiton da pobedi u vrhunskim ligama UK.

Oglasila se i porodica nastradalog Barnabija srceparajućom porukom.

- Ne postoje reči da opišemo naš bol i gubitak zbog besmislenog ubistva našeg sina. Barnabi je bio prelep, briljantan, bistar... Mnogo se radovao kad je izabran u univerzitetski kriket tim. Tek na bio početku svog puta u odraslo doba i razvijao se u divnog mladića. Kao roditelji smo izuzetno ponosni na sve što je postigao i na sve planove koje je imao - navodi porodica.

Neimenovani muškarac, podsetimo, optužen je da je nožem izbo studente pre nego što je ubio građevinara (54) koji je bio na putu na posao. Zatim je uzeo njegov kombi kojim je pregazio tri osobe.

Osumnjičeni napadač je ranije živeo u ulici u kojoj su ubijeni tinejdžeri.

Izvori iz istrage navode da je narko diler koji je bio poznat policiji, ali nije imao krivični dosije. Veruje se da je živeo u Velikoj Britaniji više od decenije dok ga komšije opisuju kao "veoma tihog" momka.

Postoje i nepotvrđeni izveštaji da je osumnjičeni nedavno prešao na islam i počeo da posećuje islamski centar u blizini mesta događaja.

Takođe se navodi da ima istoriju problema sa mentalnim zdravljem. Ranije je sugerisano da se istraga okreće od terora i da se umesto toga fokusira na psihičko stanje osumnjičenog.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.