NAĐENO TELO BEBE U KONTENJERU IZA CRKVE! Izjava majke ZGROZILA čak i najstarije policajce, ne veruju ŠTA SU ČULI
Beba, Foto: Prinstcreen/Tviter/pensador

horor

NAĐENO TELO BEBE U KONTENJERU IZA CRKVE! Izjava majke ZGROZILA čak i najstarije policajce, ne veruju ŠTA SU ČULI

Majka sada treba da se izjasni krivom po optužbi za povredu deteta sa smrtonosnim ishodom

Objavljeno:

Žena iz Teksasa pristala je da sledećeg meseca prizna krivicu po optužbama da je ubila svog sina i stavila ga u obližnji kontejner, pre nego što je policiji rekla da joj je sin nestao u lokalnom parku, prema više izveštaja.

Smrt bebe Frenkija Gonzalesa 2020. dovela je do hapšenja oba njegova roditelja, majke Laure Sančez — koja je takođe poznata kao Laura Viljalon — i oca dvogodišnjeg dečaka, Lorenca Gonzalesa.

Laura sada treba da se izjasni krivom po optužbi za povredu deteta sa smrtonosnim ishodom, navodi lokalni КVTКS. Ona je ranije ove godine osuđena na dve istovremene, desetogodišnje zatvorske kazne zbog napuštanja dece i ranjavanja deteta, navodi agencija.

 Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Okružni tužilac Meklenan Džoš Tetens rekao je da se nada da sporazum o priznanju krivice "nudi izvesan mir porodici zbog tragičnog gubitka Frenkija Gonzalesa".

Laura je 1. juna 2020. prijavila da joj je sin nestao tokom putovanja u Кameron Park u Vaku, Teksas.

Međutim, jedan dan kasnije, vlasti su pronašle telo dečaka u kontejneru iza crkve i Laura je navodno priznala zločin članovima porodice. Ona je ubrzo uhapšena.

Dve dečakove sestre su zatim dovedene u lokalnu Službu za zaštitu dece, rekao je portparol Odeljenja za porodične i zaštitne usluge u to vreme.

КVTКS izveštava da je Laura priznala da je udarila Frenkijevu glavu o zid pre nego što ga je stavila u orman, a zatim i 12 kesa za smeće, pre nego što je njegovo telo bacila u kontejner iza crkve.

Laura je ranije izgubila starateljstvo nad šestoro druge dece zbog zanemarivanja i zloupotrebe droga.

Bonus video:

00:27

Dejana i njena beba

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.