TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU: Mladoženji se desilo NEŠTO NAJUŽASNIJE
Mladoženja, Foto: gofundme.com

STRAŠNO

TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU: Mladoženji se desilo NEŠTO NAJUŽASNIJE

Njih dvoje su bili u braku tek tri meseca

Objavljeno:

Nedavno venčani muškarac iz Kalifornije udavio se dok je bio na medenom mesecu sa suprugom na Havajima - a lopovi su oteli stvari para na plaži i uzeli njihov iznajmljeni automobil.

Stiven Pan i njegova žena Britani slavili su početak zajedničkog života u Honoluluu 1. juna, kada je mladoženja nestao ispod površine vode dok su ronili.

Podvodni ribolovac ga je izvukao na obalu, a slučajni prolaznici su započeli reanimaciju pre nego što su stigli bolničari, javio je KTIV.

Prema pisanju medija, mladenci su bili u braku tek tri meseca.

1 / 2 Foto: gofundme.com

"Kao da ne može da bude još gore, njihove stvari su ukradene sa plaže, lopovi su uzeli njihove mobilne telefone, novčanike, novac, odeću, čak su ukrali i auto koji su iznajmili", navodi se na stranici GoFundMe.

Honolulu planira da postavi novi štand za spasioce na plaži nakon negodovanja javnosti koja traži više ljudi na gradskim plažama.

"Svi smo šokirani, u neverici i slomljenih srca zbog gubitka tako velikog čoveka kao što je Stiven. Bio je pravi prijatelj i neverovatan muž, svima će neverovatno nedostajati", zaključuje se na stranici.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.